IniciPoliesportiuAtletismeAnna Cardona sexta en salt de perxa a l'internacional sub-20 de França

Anna Cardona sexta en salt de perxa a l’internacional sub-20 de França

Anna Cardona ha finalitzat en sexta posició, en la seua estrena com atleta internacional amb la selecció espanyola, en la prova de salt de perxa de la confrontació sub-20, disputada a la pista coberta de la ciutat francesa de Liévin, entre França, Itàlia i Espanya.

L’atleta tortosina de 18 de la Unió Atlètica Montsià, ha acusat la lògica pressió del seu debut internacional, en una prova on la majoria de les atletes han estat per sota de les seues millors marques. Cardona ha superat en el tercer intent el 3,48, i ja no ha pogut superar el llistó a 3,63, sense poder repetir almenys la seua millor marca de 3,80, que li va permetre penjar-se la medalla de plata en els Campionats d’Espanya.

La seua companya d’equip Alejandra Saborit (Playas de Castellón), va aconseguir la medalla de plata, amb 3,88, idèntica marca que Great Nnchi (Itàlia), que es va emportar la medalla d’or, i la francesa Violette Moulin, que va ser bronze. En el quart i quint lloc es van classificar, la italiana Giulia Busatta i la francesa Nayah Cauvin, amb la mateixa marca de 3,78.