IniciMotorAntonio (MC Alcanar) i Betrian (MC M贸ra d'Ebre), campions de la Copa...

Antonio (MC Alcanar) i Betrian (MC M贸ra d’Ebre), campions de la Copa Catalana de Supermotard

Encara resta una prova per finalitzar la Copa Catalana de Supermotard, prevista per al 24 d’octubre al circuit d’Alcarr脿s, per貌 Jordi Antonio (MC Alcanar) i Eduard Betriu (MC Circuit M贸ra d’Ebre), s贸n ja matem脿ticament campions de les seues categories. La pen煤ltima prova amb poca participaci贸, va tenir com escenari el circuit lleidat脿 del Pla de Sant Tirs.

En el Trofeu SM Road, nova victoria de Jordi Antonio (MC Alcanar), que es va imposar en les dos m脿negues, pe davant d’脌lex Grau i Gerard Andreu. A la classificaci贸 general suma un total de 235 punts, pels 154 del segon classificat, 脌lex Grau (MC Porqueres), i els 109 de Marc Cortell (MC Sant Celoni). Ocupa la quinta posici贸 脌lex Manzella (MC Circuit de M贸ra d’Ebre), amb 68.

En SM Road+35, t铆tol d’Eduard Betrian (MC M貌ra d’Ebre), assegurat ja en l’anterior prova, amb un total de 188 punts, que no va participar en aquesta. Els 50 punts sumats pel seu company d’equip Josep Maria S谩nchez, li han servit per a situar-se en el segon lloc de la classificaci贸 general amb 124 punts, per davant de Rafael Molina (MC Polea SX), amb 105. El 24 d’octubre es disputar脿 l’煤ltima prova al circuit d’Alcarr脿s.