IniciPoliesportiuEsgrimaAntonio Pomchenko (SE Amposta) campió d'Espanya d'espasa sub-20

Antonio Pomchenko (SE Amposta) campió d’Espanya d’espasa sub-20

Antonio Pomchenko es va proclamar campió d’Espanya d’esgrima en la modalitat d’espasa, que es disputa del 14 al 16 d’abril al pavelló de Canterac en la modalitat de l’espasa, i el sabre i floret al Barrio de las Delicias, on estan previstes totes les finals.

El representant de la Sala Esgrima Amposta, es va classificar amb molta autoritat en la seua pole, després de guanyar les sis confrontacions. Posteriorment, va superar per 15-7, a Manuel Callejas (CE Aragón Zaragoza), al dos components del Lázaro Cárdenas de Madrid, Iñígo Torres, 15-6, i Alvaro Fernández Calleja, en el duel més complicat per un ajustat 15 14. En la final es va imposar per 15-8, a Jaime de la Cal del Club Esgrima Alcobendas.

Guillem Martínez, ha ocupat una meritòria sèptima posició, després de superar a Nicolás Marqueta (CE Pozuelo Madrid), perdent amb Adrian Asenjo (CE Tres Cantos Madrid), per 15-12.

Pel que fa a referència a la resta de components de la Sala Esgrima Amposta, Eric Borràs, va ser vint-i-dosè; Ivan Borodin, vint-i-setè; Marc Borrás, vint-i-novè i Ferran Tomàs, trenta-vuitè.

En la competició femenina, Daniela Pinyol, ha ocupat la novena posició. La tiradora de la SE Amposta, va certificar una excel·lent actuació a la pole, guanyant totes les confrontacions, quedant exempta en la primera ronda. En la segona va superar a Irene Arregui (CE Navarra), 15-12,perdent després amb Lucia Angulo (CR Alcobendas), per 15-11.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + 3 =

Últimes notícies