IniciPoliesportiuEsgrimaAntonio Pomchenko (SE Amposta), s'imposa en la segona jornada de la Lliga...

Antonio Pomchenko (SE Amposta), s’imposa en la segona jornada de la Lliga Catalana absoluta d’espasa

Antonio Pomchenko va pujar al més alt del podi, en la segona jornada de la Lliga Catalana d’esgrima absoluta en la modalitat d’espasa, amb la participació de 62 tiradors, disputada al CEM Reina Elisenda de Barcelona. El representant de la Sala Esgrima Amposta, va superar en la final a Ricard Romani (CE Maresme-Mataró). Van compartir la medalla de bronze, Deneb Roure (SE Amposta) i Axel Pérez-Obiol Castañeda (SA Montjuic). Per part del club ampostí Genis Pinyol va ser onzè, i també es van situar entre els 20 primers, Ferran Tomás i Marc Borrás.

Antonio Pomchenko, és ara tercer en el rànquing amb 32 punts, com el segon classificat, el seu company d’equip Guillem Martínez, a 8 del líder Ricard Romaní (CE Maresme).

En la categoria sub-17, amb 35 participants, medalla de bronze per a Quim Vidal, dotzè Jan Pujol, i catorzè Biel Jiménez, entre els més destacats. Jan Pujol ocupa el primer lloc del rànquing

En la sub-13, també bronze de Jan Pujol, amb Eduard Moreno, Jan Martí, Pol Cid, en el top-10. Alexandra Borodina, va pujar al tercer esglaó del podi en sub-15, amb la medalla de bronze.