IniciPoliesportiuEsgrimaAntonio Pomchenko s'imposa en la Tirada Nacional sub-20 disputada a Amposta

Antonio Pomchenko s’imposa en la Tirada Nacional sub-20 disputada a Amposta

Antonio Pomchenko se impuso en la Tirada Nacional sub-20 disputada amb 130 tiradors. El representant de la Sala d’Esgrima d’Amposta, va superar en la final a Jaime de la Cal (CRE Alcobendas) 15-9. En semifinals va véncer a Juan Pérez Weber (CE Bahia Cadis), 15-12. En quarts de final va superara a Jose F. Falcón (SA Gran Canària), 15-11 i en octaus a Ariel Garcia Camacho (SE València) 15-5.

En la primera poule va guanyar totes les confrontacions davant Hailer Heredia (CE Maresme), Sergio Elena (SA València), Gonzalo Valbuena (SA Madrid), Martin Redondo (100 TO-Corunya), Daniel Ferrer (SE Marítim València), y Gabriel Torno (SAE Burgos). Pel que fa a la resta de representants de la Sala d’Esgrima Amposta, Eric Borràs va ocupar la dinovena posició, Marc Borràs, vint-i-vuitena, Biel Jiménez, cinquantena, Iván Borodin, cinquanta-cinquena, Ferran Tomàs, setanta-dosena, Daneb Rorure, setanta-novena.

En la competició femenina, amb 96 tiradores, Daniela Pinyol, única representant de la SE Amposta, va ocupar la quinta posició. En la primera eliminatòria del quadre de 126, va quedar exempta, i en la segona va superar a Laura Valverde (Club Navarro d’Esgrima), 15 11, en la tercera a Victòria Vela (CE Bahia de Cadis), 15-6, perdent en quarts de final davant Martina Torrego (CE Pozuelo), 15-9, que després es va proclamar campiona, superant en la final per 15-14 a Lola Estévez (SA Logronyo), per 15-13.

Per equips, en la categoria masculina, la competició era classificatòria, i els dos equips ampostins van aconseguir l’objectiu.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

76 + = 83

Últimes notícies