IniciConsells esportiusArranca el campionat comarcal de natació dels jocs esportius escolars del Baix...

Arranca el campionat comarcal de natació dels jocs esportius escolars del Baix Ebre amb més de cent nedadors

La piscina coberta del Complex Esportiu Win de Tortosa fou l’escenari el passat dissabte de la primera jornada del campionat comarcal de natació del Baix Ebre dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya, el programa de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat.

Van participar més d’un centenar de  nedadors en categories prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil, tant en la modalitat masculina com femenina. Com en les darreres temporades el campionat comarcal de natació del Baix Ebre consta de tres jornades mantenint la particularitat que tots els participants han de realitzar tots els estils convocats. D’aquesta manera en aquestes edats de formació el resultat final s’obté de la classificació després de tenir en compte la suma dels temps de les proves en lliures, esquena, braça i papallona, i d’acord amb les diferents distàncies programades.

Els prebenjamins i benjamins neden distàncies de 25 metres per prova, els alevins 50 i els infantils, cadets i juvenils un total de 100 metres. D’aquesta forma la classificació es realitza en funció de la categoria i primant sobre tot el fet d’haver competit en el màxim d’estils possibles. El dia 15 de febrer està prevista la segona jornada a la piscina de l’Ametlla de Mar, i el 14 de març l’última de nou a Tortosa.

La jornada, organitzada pel Consell Esportiu del Baix Ebre amb el suport tècnic del Club Natació Tortosa es va aprofitar també per fer una competició oberta destinada  als nedadors federats.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 56 = 59

Últimes notícies