IniciFutbol salaArriba la plena aplicació dels tècnics titulats en equips de futbol sala...

Arriba la plena aplicació dels tècnics titulats en equips de futbol sala per la temporada 2021-2022

Una vegada exhaurit el període transitori pel que fa referència a l’obligació d’inscriure tècnics titulats en equips de futbol sala, tal i com estableix el Reglament General de l’FCF, la temporada 2021-2022 s’arriba a la plena aplicació, introduint les 3 darreres categories.

De Monitor a 1r Nivell de futbol sala. Tres són les categories que de cara a la propera temporada 2021-2022, requeriran un tècnic titulat que passarà de ser Monitor, a 1r Nivell de futbol sala. Concretament a les Divisions d’Honor Aleví, Infantil i Juvenil femení.

Aquestes són les tres darreres categories en establir l’obligatorietat de tècnics titulats amb el nivell requerit, després que hi hagi hagut un període transitori de tres temporades, on s’han anat incorporant, de forma gradual, altres categories.

Tal i com estipulen les Disposicions Transitòries del Reglament General de la Federació Catalana de Futbol: Pel que fa referència a l’obligació d’inscriure tècnics titulats en equips de futbol sala, prevista a l’article 389.4 d’aquest Reglament, s’estableix un període transitori per a la plena aplicació de la mateixa.

Així doncs, de la temporada 2019-2020 a la 2021-2022, un total de nou categories han passat, o bé, de no requerir titulació a requerir Monitor de futbol sala, o de requerir Monitor de futbol sala a 1r Nivell de futbol sala.

Una disposició transitòria que ha permès als clubs de futbol sala anar adaptant-se a la nova reglamentació que exigeix uns mínims de titulació dels tècnics a les banquetes de futbol sala per tal d’anar pujant l’exigència i la professionalització d’aquest esport.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 1 =

Últimes notícies