IniciHandbolBàlsamica victòria del CE Tortosa per seguir optant a la salvació

Bàlsamica victòria del CE Tortosa per seguir optant a la salvació

Victòria importantíssima i necessària dels tortosins. Partit molt ben disputat per part dels dos equips, tot i que el Tortosa sempre va anar un pas per davant en el marcador.

Els cambrilencs, tot i fer un bon partit, només es van apropar els últims instants de la primera part (16-15), i els vint primers minuts de la segona al minut 45 (23-22). Va reaccionar l’equip tortosí, per posar el peu a l’accelerador, i agafar un avantatge de 7 gols, finalitzant el partit, igualant així el coeficient particular amb l’equip de Cambrils. Actuació molt bona per part dels dos porters tortosins i destacar l’efectivitat de e Gonzalo i Ele, amb 21 gols fets entre els dos.

Pròxim partit, desplaçament, diumenge al camp de Castellbisbal, un equip difícil i ben classificat, però amb un equip tortosí que necessita els punts per a la permanència.

CE TORTOSA, 34 (16)
CH CAMBRILS, 27 (15)

CE Tortosa: Campanals (8 aturades (1p.), David Fernández (8 aturades (1p) ), Gonzalo (12 (1p)) , Ele (9 (1p)) , M. Lopez (2) , Adrian , Pau (1) , Aleix (2) , Pere (2) , Katriel (2) , Paul , Blai (3) , Pablo (1).

CH Cambrils: Alemany, Kanoune, Gimeno (5), Avilés (1), Virino (1), Moix (5), Manuel Tropper (2), Cañestro, Santiago Tropper (2), Alemany, Ciurana (6), Minakovic (3), Franquet (2).

Àrbitres: Joan Moncusí Cunillera i Bernat Moncusí Cunillera, van excloure per part local a Gonzalo, Eze, Blai, Pau, Aleix, Paul (3) (59′), Pablo i els visitants, Avilés, Manuel Tropper i Minakovic.

Parcials: 2-1 (5′); 6-4 (10′); 9-5 (15′); 12-9 (20′); 14-11 (25′); 16-15 (descans); 18-17 (35′); 21-19 (40′); 23-22 (45′); 27-23 (50′); 31-24 (55′); 34-27 (final).

JUVENIL MASCULÍ (1a CATALANA – 2a fase Sèrie A-2)

CE TORTOSA, 25 (11)
CH VILAMAJOR, 24 (10)

CE Tortosa: Unai (6 aturades), Jordi (4 aturades). Joel Benet, Isidro (8), Joel Galán (5), Adrián (1), Izan (3), Damià (2), Gerard (2), Manel (3), Pol, Marc (1).

Victòria tortosina per la mínima novament un partit amb un final d’infart. Amb el xiulet inicial els locals ofereixen una bona defensa, però els manca precisió en atac.

Les errades a porteria són compensades per aturades del porter local. Arribem als 13 minuts de joc amb un empat a 3 al marcador, però a partir d’aquest moment els tortosins milloren, sobretot en atac, i aconsegueixen completar diverses jugades, encapçalant el marcador durant tot el que queda del primer temps. Al minut 25 l’avantatge és de 3 gols (8-5), però tornen les errades en llançaments i pèrdues de pilota que donen alè al rival i s’arriba al descans amb un 11-10.

Amb la represa els tortosins ofereixen un joc irregular, poc encertats a porteria i deixant espais en defensa. Les aturades del porter sota els pals els permet continuar encapçalant el marcador, però seguit de prop per l’equip vallesà que l’atrapa al minut 18 del segon temps amb un 18-18 al marcador. A partir d’aquest moment afloren nervis, imprecisions i molta pressió a causa del resultat ajustat. A manca de 5 minuts per al final tenim un empat a 22 i a manca de 2 minuts empat a 24. Com la setmana passada, toca final d’infart. L’equip no falla i anota en la seva jugada d’atac. Ara toca contenir l’atac visitant. El rival demana temps i, tot i disposar d’un llançament des dels 7 metres en els instants finals, la pilota no entra i els punts es queden a casa.

La jornada vinent l’equip es desplaça a Castelldefels.

CADET MASCULÍ (1a CATALANA – 2a fase G.A – Sèrie A-1)

CH BORDILS ‘VERD’, 35 (15)
CE TORTOSA, 29 (13)

CE Tortosa: Pau, Marc D,Tomàs, Jazint, Xavi, Izan, Marc S., Aaron, Iker, Marc C., Arnau, Pol, Unai i Joan S. Entrenador: Gonzalo Castaño.

Partit estrany el que ha disputat el cadet masculí del CE Tortosa en terres gironines. Estrany perquè l’equip ha anat de més a menys fruit, probablement, de factors externs i també d’una sortida que queda a molts kilòmetres de casa.

Els primers minuts han estat molt igualats i cap equip aconseguia distanciar-se de més de dos gols. Només els primers cinc minuts ha estat quan el CE Tortosa ha jugat al seu nivell. A partir d’aquí, l’equip ha anat a remolc i, alguns cops la manca d’encert, alguns la manca d’agressivitat i concentració en el marcatge i alguns els factors externs, han fet que l’equip quedés progressivament desconnectat del partit.

Si a la primera meitat s’ha arribat amb dos gols de desavantatge, a la segona meitat s’ha continuat amb la mateixa inèrcia. Els tortosins, cada cop més abatuts i impotents, havien de lluitar contra la mateixa impotència, contra el rival i contra les circumstàncies. Ha estat a partir del minut 15 (27-19) on, després d’encaixar un parcial en contra de quatre gols (21-17) des del minut 10, que l’equip definitivament s’ha anat enfonsant. Ha estat, potser, el partit més gris de l’equip en aquesta segona fase.