IniciFutbolFutbol BaseBarça Academy a punt per a començar la seua activitat que enguany...

Barça Academy a punt per a començar la seua activitat que enguany estarà ubicada a Amposta

La temporada d’entrenaments de les diferents Barça Academy ubicades per tot el territori català començarà el dilluns 26 de setembre, i l’horari de la seu de l’Ebre serà de les 18 a 19.30 hores.

Enguany el projecte Barça Academy Perfeccionament Catalunya, compta amb 5 escoles de perfeccionament per esportistes de 5 a 14 anys amb l’objectiu de transmetre la metodologia d’entrenament i els valors del Barça arreu del territori i donar la possibilitat d’entrenar un dia a la setmana com els seus ídols sense deixar les sessions amb el seu club.

Aquesta temporada canvia la seu oficial de la Barça Academy Terres de l’Ebre, i els entrenaments tindran lloc a Amposta, localitat escollida com a seu de les sessions de perfeccionament individual a partir de la pràctica col·lectiva, els quals es portaran a terme del 26 de setembre fins al juny de 2023. La idea no és competir amb altres clubs, més aviat al contrari, es vol sumar per a optimitzar les capacitats coordinatives i de joc de cada jugador/a i/o porter/a.

Foto: Cedida

Les sessions són impartides per tècnics vinculats i amb formació a Barça Escola, l’escola oficial del FCBarcelona, i transmissors dels valors, filosofia i idea de joc del Barça als més petits. Els participants tindran la possibilitat de participar en activitats complementàries, com trobades, amistosos i tornejos.

Cal destacar que aquesta temporada vinent 2022-2023, un jugador de Barça Academy Perfeccionament Terres de l’Ebre passarà a formar part d’un equip del futbol base del FCBarcelona.

Les persones interessades podran venir sense compromís a fer un entrenament per descobrir la metodologia de la Barça Academy Perfeccionament Catalunya de ben a prop i poder compartir amb altres companys/es els valors del FC Barcelona.

Per a més informació o inscriure’s a les portes obertes podeu contactar a via mail: info@barcaacademycat.cat, o trucant al telèfon d’informació 605 995 166 en l’horari de dilluns a divendres de 9:30 a 14  hores.

Foto: Cedida
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + = 8

Últimes notícies