IniciPoliesportiuCiclismeBenjamí Prades aconsegueix en l'Akiyoshidai Karst el primer triomf del seu retorn...

Benjamí Prades aconsegueix en l’Akiyoshidai Karst el primer triomf del seu retorn al Japó

Benjamí Prades ha aconseguit el primer triomf a les files de l’Ukyo Team, en la seua segona etapa com a component de l’equip japonès.

En les dues primeres carreres va estar ja entre els més destacats, amb la sexta posició del Critèrium Nasushiobara, efectuant el recorregut de 45 quilòmetres amb el mateix temps que el seu company d’equip Raymond Kreder, guanyador de la prova.

En la seua segona intervenció, es va classificar en la quarta posició, el primer del seu equip, en la Yamaguchi Nagato Criterium, amb un recorregut de 52, 5 quilòmetres, invertint un temps d’1:10’21”, el mateix que el primer classificat Keitaro Sawada (Sparke Oita Racing Team), entrant en el grup dels 10 ciclistes que es van disputar la victòria a l’esprint.

En la tercera carrera, ha arribat el primer triomf, imposant-se en l’Akiyoshidai Karst de 118 quilòmetres, amb un temps de 3:06’52”, deixant enrere en l’últim tram a Yenki Yamamoto (Kinan Racing Team), que entrava en segon lloc a tres segons del ciclista canareu. Els seus companys de l’equip Ukyo, l’australià Benjamin Dyball i el japonès Manabu Ishibashi, van entrar en quarta i quinta posició a 15 i 23 segons respectivament.