IniciVoleibolBenjamín Cuevas, pren el relleu directiu i es convertix en president del...

Benjamín Cuevas, pren el relleu directiu i es convertix en president del CV Roquetes

El fins ara director esportiu del club Benjamín Cuevas ha estat el substitut en el càrrec de Joan Mulero, com a president del Volei Roquetes. El relleu es va produir en el decurs de l’assemblea general de socis celebrada el passat mes de juliol. La junta directiva que presidirà per un període de 4 anys Benjamín Cuevas, ha experimentat una notòria remodelació, amb un total de sis canvis en relació amb l’anterior.

Molta tradició

Benjamín Cuevas forma part d’una família de molta tradició en el voleibol a Roquetes. El seu pare, també de nom Benjamín, ha estat un dels artífexs del creixement del vòlei a la població, ocupant la presidència durant 25 anys.

Ara, el seu fill haurà desenvolupat pràcticament totes les funcions al club, des que va començar a jugar i entrenar als 16 anys. Durant els 24 anys de vinculació a l’entitat ha estat jugador, entrenador, director esportiu i, ara, president.

Mantenir el bloc

Encara amb el mandat de Joan Mulero, ja van començar les gestions per confeccionar la plantilla de la pròxima temporada, que sortirà amb el repte d’almenys igualar la meritòria quinta plaça obtinguda a la Superlliga-2, segona categoria del voleibol masculí espanyol.

Una de les primeres decisions va ser assegurar-se la continuïtat del seu equip tècnic, amb Agustín Rodríguez, com a màxim responsable de la plantilla, i com a assistent i estadístic de l’equip, el també argentí Fernando Sambido. També han renovat la majoria dels jugadors a excepció del punta Mauro Aguilera, un dels millors jugadors de la passada competició i de Redu Chmali, que continua sent dubte i possiblement tampoc continuarà. Les sessions de pretemporada començaran si no es produïx un canvi d’intencions, la primera setmana del mes de setembre, i els tècnics comptaran amb un mes per a preparar l’inici de temporada, amb el debut el 7 d’octubre enfront del CV Mediterraneo de Castelló. Abans s’haurà efectuat el canvi de parquet al pavelló de Roquetes.

Benjamín Cuevas ha manifestat que l’objectiu de l’equip és mantenir de nou la categoria, i que serà complicat igualar la posició obtinguda en la passada campanya. “La pròxima temporada encara tindrà major nivell, tots els equips s’han reforçat, i a més s’ha incorporat el Barça que va renunciar a la Superlliga, i provinents d’un altre grup dos equips molt potents com els balears del Tren de Sóller i Eivissa”.

Ha insistit que el club seguirà mantenint la mateixa filosofia dels últims anys: “volem continuar potenciant la resta d’equips, treballant per promocionar el vòlei, i en la formació de nous jugadors i jugadores. El club seguix creixent i ara hem acabat el campus d’estiu, en què hem comptat amb prop d’un centenar de participants”.

També estan preparant algun acte per a commemorar el 30 aniversari de la creació del club, que es cumplix este any.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

75 + = 79

Últimes notícies