IniciPoliesportiuCiclismeBenjamin Prades en quinta posició de la Loinatz Proba de Beasain d'Euskadi

Benjamin Prades en quinta posició de la Loinatz Proba de Beasain d’Euskadi

Benjamin Prades (Controlpack), va finalitzar en una meritòria quinta posició, en la prestigiosa Loinatz Proba-Memorial Ion Lazcano de Besain, en la seua noranta-quatrena edició, una de les grans clàssiques del calendari de la temporada.

La prova exigent i dura, va constar d’un total de 149,6, quilòmetres, amb un recorregut que presentava algunes modificacions amb relació a les passades edicions, encara que sense canvis en els seus determinants últims 25 quilòmetres amb les ascensions a Mandubia i Olaberria.

Es va imposar el rus Viatcheslav Ivanov (Team MPGroup), amb un temps de 3:36’29”, a una mitjana de 41,463 Km/h., que va superar en la recta final a Jose Marín (.Telco.m -ON Clima-Osés), amb qui va protagonitzar un mà a mà els últims quilòmetres després de saltar a les rampes més dures de l’últim ascens al mur d’Olaberria.

A tot just 11 segons va arribar un grup perseguidor amb Benjamin Prades, en què Iñigo González (CC Padronés-Cortizo) aconseguia l’esprint, per aconseguir l’última plaça del pòdium. En el lloc cinquanta-quatre amb un temps de 3:39’29”, va entrar Jaume Espuis (Controlpack).

Van competir 200 ciclistes pertanyents a 29 equips, i la duresa la prova va passar factura a pràcticament a la meitat dels participants, amb un total de 103 que no van poder finalitzar la prova, inclosos els representants de l’equip senienc Gerard Ledesma, Jose Alcaina i Oriol Muntanyola.