IniciPoliesportiuNatacióBlai Escribà únic ebrenc en el Campionat d'Espanya aleví de natació a...

Blai Escribà únic ebrenc en el Campionat d’Espanya aleví de natació a Jaén

Blai Escribà va participar en dues proves del IX Campionat d’Espanya aleví de natació, disputat a les instal·lacions de La Salobreja de Jaén, amb la participació de més de 500 nedadors i nedadores, les futures promeses estatals, pertanyents a 167 clubs de tot el territori.

En total, es van disputar 30 finals durant els quatre dies de competició. En plena onada de calor i amb molta hidratació, els nois i les noies van posar sobre l’aigua tot el seu esforç. Respecte a la classificació general per clubs, en categoria aleví femení triomf per al CD El Valle (440,50 punts) davant del Gredos San Diego San Diego (358,50) i el CN Sant Andreu (255,0). En categoria masculina, primera plaça per al Nadal (297,00 punts) davant del CN Alcalá (244,00) i del Ferca-San José (229,00).

El representant del Club Natació Amposta, acompanyat pel seu entrenador i director tècnic del CN Amposta, Albert Astor, únic ebrenc de la competició, va nedar en la categoria de 14 anys, els 200 metres lliures, finalitzant en vint-i-sisena posició, amb un temps de 2’11″08″‘, millor marca personal en piscina de 50 metres, i en els 100, va finalitzar en quaranta-cinquena posició amb 1’00″65″‘, una mica per sota de les seves possibilitats.