IniciMotorMotociclismeBones sensacions de Xavier Albert贸n en la seua estrena en la MIR...

Bones sensacions de Xavier Albert贸n en la seua estrena en la MIR Racing Finetwork Cup

Positiva estrena del tortos铆 Xavier Albert贸n en la temporada 2024, en al que competir脿 a la MIR Racing Finetwork Cup, en la categoria Promo 3. En la primera prova disputada al circuit de Cartagena, Albert贸n va comen莽ar amb molt bones sensacions, al capdavant de la graella de sortida de 30 pilots. Tot i patir alguns problemes mec脿nics en la seua moto, va finalitzar la primera jornada en d猫cima posici贸 d鈥檜na prova dominada per Victor Cubeles, i en una merit貌ria s猫ptima en la segona, en la que s鈥檌mposava Luis Miguel L贸pez. Despr猫s de la primera prova es sext de la general encap莽alada per Victor Cubeles, seguit de Julio Moreno i Luis Miguel L贸pez.

La pr貌xima cita ser脿 els dies 1 i 2 de juliol al circuit de Jerez, per continuar el 20 i 21 de juliol al lleidat脿 d鈥橝lcarr脿s, a Calafat de l鈥橝metlla de Mar el14 i 15 de setembre, el de Navarra 16 i 17 de novembre, finalitzant el 7 i 8 de desembre a Cartagena.

La Copa MIR Racing Finetwork 茅s un Campionat d’脿mbit nacional que consta de 5 proves dobles per a les categories de Minimotos, GP10, i 8 proves dobles per a la categoria de Moto5. Aquestes proves es disputaran en circuits de tot Espanya i els joves pilots podran optar a ajudes atorgades per MIR Racing distribu茂des en Beca, Semibeca i Minibeca. L鈥檕bjectiu de la competici贸 茅s formar i promocionar els futurs campions de motociclisme.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introdu茂u el vostre comentari.
Introdu茂u aqu铆 el vostre nom

3 + 7 =

脷ltimes not铆cies