IniciPoliesportiuAtletismeBotí de podis per als atletes ebrencs al Cross Internacional de Granollers

Botí de podis per als atletes ebrencs al Cross Internacional de Granollers

La pista municipal d’atletisme de Granollers, va acollir la cinquanta sisena edició del Cros Internacional de Granollers, tercera prova del Gran Premi Català de cros, amb participació de 1.500 atletes en 24 categories.

Marina Freixa (AA Catalunya), va finalitzar en octava posició en la carrera absoluta femenina de 4000 metres, però va pujar al més alt del podi en la categoria sub-23, en la que va ser la més ràpida amb un temps de 29’37”. Khadija Mendou (CA Ascó), va ser dotzena, onzena sènior amb 30’46”.

En la categoria sub-14, victòria de Marc Benavent (CA Ascó), efectuant el recorregut de 2.000 metres en 10’36”, amb segon lloc de Màxim Valencia (UA Montsià), 10’42”, que amb aquesta segona plaça, s’assegura el títol de campió del Gran Premi de Catalunya de cros en la categoria.

En sub-14, amb recorregut de 2000 metres, Anna Mas Ferrus (CA Terres de Ponent), va ocupar el tercer lloc amb 11’56”, i el seu germà Pere, va ser també tercer en sub-16, invertint un temps de 13’07”, en cobrir els 3000 metres de recorregut, i amb sèptima posició d’Axel Arranz (CA Ascó) amb 13’41”.

En la categoria sub 18-20, quinzena posició de Rut Martí (CA Ascó), sèptima sub-20, amb un temps de 20’29”, en el recorregut de 4000 metres.