IniciPoliesportiuJudoBronze de Clàudia Martí a la Supercopa infantil i cadet de judo

Bronze de Clàudia Martí a la Supercopa infantil i cadet de judo

Clàudia Marti es va penjar la medalla de bronze, protagonitzant l’actuació més destacada del Club Tecnificació Priorat-Terres de l’Ebre, a la Supercopa d’Espanya infantil i cadet de judo-Isabel Fernández, disputada al pavelló del Centre de Tecnificació Esportiva d’Alacant, amb 709 participants pertanyents a 19 delegacions en infantils, i 657 de 21 en cadets.

En la competició de cadets, Clàudia Martí, -48 quilos, en vuitens de final va superar a la madrilenya Paula Fernández, i en quarts a l’aragonesa Daniela Teres, arribant a la semifinal i perdent amb l’andalusa Yahari Domingo, que va aconseguir la medalla d’or, superant en la final a la balear Marta Pérez. En el combat pel bronze, va guanyar accedint directament imposant-se a l’aragonesa Angie Guerrero.

Rafa Martí en -55 quilos, va perdre en la primera ronda amb el gallec Hugo Plaza, i no va tenir opció a la repesca.

En infantils, Jordi Altés, -50 quilos va perdre el primer combat de la seua lliga contra el valencià Eduardo Sánchez, superant després al murcià Pablo Tarraga i al madrileny Daniel Turégano, i accedint al bloc final, on va perdre contra l’andalús Lucas Villalba, finalitzant en sèptima posició.

Lluc Sangenís va guanyar els seus combats de lliga contra l’andalús Hugo Molino i el madrileny Adrián Vega, accedint al bloc final on va perdre contra el valencià Marcos Agullo, i va finalitzar també en sèptima posició.