IniciPoliesportiuPatinatgeBronze per Andrea Silva i Anouk Vizcarro en el català júnior i...

Bronze per Andrea Silva i Anouk Vizcarro en el català júnior i sènior de patinatge artístic

El Pavelló de la Llana de Rubí va coronar els campions de Catalunya 2022 júnior i sènior de modalitat lliure, en un fantàstic cap de setmana de patinatge artístic, amb participació de 78 patinadors i patinadores.

En categoria sènior masculina va triomfar novament Pau Garcia, que després d’un magnífic any 2021 en què es va proclamar campió del món, ha començat molt fort la temporada 2022, aconseguint el triomf al Campionat de Catalunya batent novament el seu propi rècord mundial de puntuació. Els jutges li van atorgar aquesta vegada una valoració final de 284,17 punts, 103’93 del disc curt i 180,24 del programa llarg, donant poques opcions a Iván Pérez (Nou Patí Vidrerenc), 214,52, i Bruno Marco (Artístic Skate Cunit), 159,20, que es van haver de conformar amb la medalla de plata i la de bronze respectivament.

En categoria sènior femenina Carla Escrich (CPA Caldetes), va revalidar el títol obtingut l’any anterior, portant-se la medalla d’or amb una valoració final de 181,31 punts. El van acompanyar al podi dues patinadores mundialistes més: Clàudia Aguado (CPA Ripollet), 164,48, en segona posició; i tercera Andrea Silva (CP l’Aldea), 159,37.

La categoria júnior, tant masculina com femenina, va estrenar campions, i en les dues competicions hi ha hagut remuntada al programa llarg.

Sira Bella (AS Cunit), 175,49, era segona a la primera jornada, però es va proclamar campiona de Catalunya amb un esplèndid programa llarg. Elna Francés (CPA Ripollet), 156,65, que dominava el programa curt, va finalitzar en segona posició, i va pujar al tercer esglaó del podi Anouk Vizcarro (CP l’Aldea), 150,09, amb quinta posició de la seua companya d’equip Júlia Amado, 112,21.

Aleix Bou (CN Terrassa) 172,12 es va imposar a la competició júnior masculina, Arnau Pérez (CPA Tona), 167,44, es va emportar la medalla de plata i Miquel Cases (CP Sant Iscle), 139,91 es va emportar el bronze.