IniciFutbolFutbol BaseCamarles acull dijous 12 el primer Memorial Pau, Marc i Alejandro en...

Camarles acull dijous 12 el primer Memorial Pau, Marc i Alejandro en categoria aleví

El dijous dia 12, aprofitant la jornada festiva del pont del Pilar, es disputarà a Camarles el primer Memorial Marc, Pau i Alejandro, els tres desapareguts en el tràgic accident de trànsit al Perelló que va tenir lloc durant la passada temporada en el partit del filial camarlenc en el trajecte al camp del Pinell de Brai a la comarca de la Terra Alta.

Després d’haver-se disputat la primera edició del memorial de futbol-11 en rècord de les tres víctimes el passat mes de setembre, en categoria amateur amb la participació dels filials del Tortosa Ebre, el Jesús i Maria i el conjunt del Pla de Barra, ara serà el torn dedicat a les petites figures de formació. Hi prendran part entre altres els equips del FC Barcelona i el Nàstic de Tarragona als que acompanyaran els equips valencians del Benicarló i Vinarós, els tarragonins de la Floresta, EFB Calafell, Vendrell, Cambrils Unió i Nàstic de Tarragona; de la demarcació barcelonina es desplaçarà el FC Barcelona amb el Barça escola Blau i el Barça Escola Grana i els equips de les Terres de l’Ebre: Ginestar, Futbol Formatiu, Jesús Catalònia, Ulldecona, Tortosa Ebre, Sant Jaume i l’amfitrió CF Camarles.

En total setze equips que es distribuiran en quatre de quatre participants dels quals es classificaran els dos primers per a la fase d’or (fase final) i els dos que quedaran en tercer i quart lloc a la fase de classificació accediran a la fase de plata (fase de consolació). Aproximadament uns 200 jugadors que gaudiran d’una gran festa del futbol que servirà per a recordar als jugadors que formaven part del futbol base camarlenc. Els partits s’iniciaran a partir de les 9:30 del matí i s’allargaran fins ben entrada la tarde quan es disputaran les finals d’aquesta primera edició del torneig del qual tothom tindrà un record perquè s’enduran una medalla commemorativa al marge dels premis individuals per al millor porter i el jugador més destacat de cadascuna de les fases de competició.

Florin Taidler, ens explicava que serà “una gran festa, on els organitzadors són els familiars, germans i cosins dels desapareguts, i es preveu que hi hagi molta participació i una gran competitivitat. Serà un dia inoblidable per recordar als tres jugadors que ens van deixar sobtadament. Volem que sigui una jornada que recordéssim llargament i tinc la confiança pels ímputs que ens han anat arribant que així ho serà. Tenim ganes que arribin les 9:30 de demà al matí per a viure un torneig intens i que esperem poguéssim gaudir tots“. Florin a més ens comentava que “l’important d’aquesta diada és que sempre tindrem al nostre record tant a Marc, Pau i Alejandro. Ells, d’alguna manera o altra, hi seran presents, segur! Esperem que tota la jornada sigui marcada per l’esportivitat. Natros, l’organització d’aquest esdeveniment, ficarem de la nostra part perquè tot surti redó. Tenim molta il·lusió de fer un gran torneig que es consolidi durant el temps i poguéssim fer créixer durant les pròximes edicions. Tant de bo sigui una festa per a recordar-los a ells i ens acompanyi el temps, que sembla que sí que ens acompanyarà i poguessin fer una festa del futbol que afavoreixi tant als locals de restauració del poble. Fem una crida perquè tothom qui vulgui participar d’aquesta festa vingui al torneig i gaudeixi d’allò més!” concloïa el membre de l’organització.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + 1 =

Últimes notícies