IniciFutbol2ª CatalanaCamarles i Móra la Nova, els dos únics ebrencs que guanyen en...

Camarles i Móra la Nova, els dos únics ebrencs que guanyen en la primera jornada del descens

En l’edició en paper del Setmanari l’Ebre d’aquest mateix divendres hem repassat la jornada inaugural als diferents grups de permanència on no li van anar massa bé les coses a favor dels interessos ebrencs. Camarles i At. Móra la Nova van protagonitzar les úniques victòries ebrenques als grups de permanència a Segona Catalana.

El Perelló, no es presenta

Al grup 1, l’Ebre Escola va perdre 1-0 amb la Pobla de Mafumet B, en un partit sense gaires ocasions i amb molt respecte, en què els locals es van imposar amb gol al minut 22 d’Adrian Villa en una pèrdua dels ebrencs en transcisió defensiva que els acabaria costant els tres punts. L’Ebre Escola va intentar-ho amb les millors oportunitats per part de Buera i Cirera però l’empat no arribaria.

El Perelló no va poder afrontar el partit a la Floresta, en disposar només dels vuit jugadors locals, després de destituació del tècnic David Burgos i els foranis de la plantilla. La pròxima jornada podria comparèixer amb l’aportació del filial.

Podeu veure la classificació després de la jornada inaugural al grup de permanència 8.1 a segona catalana, clicant la imatge inferior:

Mala estrena per als ebrencs

En el grup 2, derrota del Remolins-Bítem per 3-1 a Riudoms. Els locals van comptar amb la bona actuació de David Gallego i Víctor Garrido, exjugadors del Tortosa. Àngel Gavilan va marcar al minut 18, i al 24 David Gallego feia pujar el segon. Només sis minuts després, Aleix Chavarria va reduir diferències i els visitants van tenir les seues opcions, però només començar el segon temps Àngel Gavilan va sentenciar. El Remolins-Bítem ha incorporat el porter Gerard Estorach, procedent de la Sénia més dos reforços més que debutaran amb l’equip de Jordi Vallés al municipal d’Amposta, com són Anton Pons i Adrian Guica.

L’Amposta va empatar a zero, en un partit que es va complicar molt i que els va condicionar amb dues expulsions clares de Calleja als nou minuts i poc abans del descans de Marc López, que veia la segona groga després d’una pèrdua al mig del camp i tivava pel coll a . Els visitants van desaprofitar bones ocasions, i els ampostins, amb 9 jugadors, també van tindre opció per part de Peke i Quim Cardona.

Els dos ebrencs, puntuen

Al grup 3, el Móra la Nova va derrotar per 2-0 l’Altafulla, amb els gols d’Aleix Muñoz en una internada pel lateral de l’àrea que desviava un defensor descol·locant al seu porter i Agustí aprofitant la sortida d’un córner, en acció d’estratègia, rematant amb el cap al primer pal després d’una contra on el porter visitant va estar providencial desviant a la cantonada una reamtada de Gerard Roigé. Un patit decidit a la segona part i després d’un primer temps on tots dos conjunts van acusar les precaucions del primer partit i la temor a perdre. De mica en mica els moranovencs es van anar trobant més còmodes i es van estirar gaudint d’ocasions.

Al mateix grup taules entre l’Ulldecona i el Roda de Barà, amb gol local de Pere Estellé a poc del descans i l’exjugador faldut Munta, a l’inici del segon temps, va establir l’empat definitiu en un partit molt igualat on tots dos conjunts van gaudir de les seves oportunitats amb dos bones ocasions per cadascú.

Bon inici del Camarles

Al grup 4, imporant triomf a domicili del Camarles a Montblanc, amb una convincent actuació i els gols d’Ivan Bruno (2) i Céspedes. Durant la primera meitat el duel va estar marcat pel bon posicionament defensiu dels d’Alberto López, que imposaven una molt bona pressió sobre la sortida de pilota del conjunt tarragoní, que es precipitava en buscar un joc en llarg que controlaven en tot moment els del Baix Ebre. Fruit d’aquesta bona pressió exercida pels camarlencs, Ivan Bruno tallava la sortida de pilota del central local i es quedava sol davant porteria superant al porter i als vint minuts li donava un mínim avantatge als visitants que marxaven amb el mínim 0-1 al marcador.

A la represa, fruit de la devallada física del Montblanc el partit va quedar a plaer que amb els canvis li donaven al Camarles un plus d’intensitat i ritme que va ser decisiu amb gols de Céspedes als nou minuts de la represa i Ivan Bruno que certificava el triomf ebrenc pràcticament en el temps d’afegit. Bona arrancada tenint en compte que descansen en la segona jornada de la lligueta de descens.

Esta primera jornada va ser de descans per a la Sénia, que aquesta setmana debutarà a a casa davant el coer de l’altre grup, el Bonavista.