IniciFutbolFutbol femeníCara i creu per a Emma Martin i Laia Ballesté a la...

Cara i creu per a Emma Martin i Laia Ballesté a la Primera Iberdrola

Mentre l’Alavés Gloriosas d’Emma Martin, que es va imposar 2-0 en el duel de recent ascendits davant el Vila-real, va tornar a guanyar i lidera la taula de la Primera Divisió emparellat a 9 punts amb el Barça del gandesà Rafel Navarro, l’Atlètic de Madrid i la Reial Societat (únics equips que ho han sumat tot en les tres jornades inicials del campionat), el Rayo Vallecano de l’ampollera Laia Ballesté va tornar a caure derrotat en el derbi al camp del Madrid CFF (4-2) i tanca la taula sent l’únic equip que no ha sumat.

Emma Martín, encara no ha debutat

No obstant, se li ressisteix a Emma el fet de jugar ja que tot i entrar en les tres convocatòries no ha pogut fer el seu debut a la màxima competició estatal del futbol femení. Les vitorianes es desfeien d’un rival directe com el ‘submarí groc’ per seguir al capdamunt i de la taula i seguir sumant punts importants per allunyar-se dels llocs de perill i consolidar així el projecte en el primer any que estan a la màxima competició estatal del futbol femení. Era un duel on s’enfrontaven dos dels recents ascendits a la categoria que va començar a decantar Ohale als vint-i-un minuts culminant una centrada de Nerea Nevado. El gol de la sentència es va fer esperar i no va arribar fins als instants finals de la confrontació quan Naima feia una gran rematada que es traduïa en el segon gol i les mantenia invictes a la lliga a les noies de Mikel Crespo.

El Rayo, únic equip que encara no sap que és puntuar

Per la seva part, la jugadora de l’Ampolla Laia Ballesté va tornar a entrar a l’onze inicial després que la setmana passada no va disposar de cap minut davant l’Alavés on el seu equip perdia per 1 gol a 2. En aquesta ocasió va ser de la partida i va jugar tot el partit davant les madrilenyes en un duel on els gols de Geyse i Kerolin per partida doble van desnivellar la confrontació.

Geyse, als primers compassos de partit quan només es duien 4 minuts, va perforar per primer cop la porteria rayista amb un bon tret al pal curt. Malgrat tot, les de Vallecas es van refer d’immediat i dos minuts més tard aconseguien empatar mitjançant Pauleta. Però, en un inici boig de partit als deu minuts Kerolin amb una rematada al pal llarg tornava a avançar a les madrilenyes a l’electrònic. Després de perdonar vàries opcions per a fer el 2-2 majoritàriament en accions de Bulatovic, arribava el tercer de les madrilenyes abans del descans gràcies a un nou gol de Kerolin. Després del pas pels vestidors, ho intentaven les jugadores visitants però no trobaven la fórmula per generar perill evident davant la porteria de Paola. Per contra Geyse, acabant-se el partit al minut 85, va donar l’estocada al partit amb el quart gol madrileny. Pauleta, dos minuts després, va arrodonir el resultat final.

Jornada intersetmanal

Avui dimecres es jugarà la quarta jornada de lliga on les vitorianes es desplacen al camp d’un rival molt complicat com és l’Atlètic de Madrid a partir de les 20 hores del vespre, i on intentaran seguir la ratxa de victòries davant un equip que està emparellat a la taula amb les blanc-i-blaves, i per la seva part el Rayo Vallecano buscarà refer-se d’aquest mal inici de lliga davant l’Sporting Huelva (actualment 10è classificat amb 2 punts després de sumar dos empats en tres compromisos), rival directe de les frangi-roges, a partir de les 17 hores.