IniciFutbol2ª CatalanaCastillejo no seguirà a un Ulldecona que s'imposa en el darrer tràmit...

Castillejo no seguirà a un Ulldecona que s’imposa en el darrer tràmit de la temporada

L’Ulldecona, que no s’hi jugava res en aquesta jornada en la qual arribaven ja salvats matemàticament, va voler acomiadar-se del tècnic Xavi Castillejo que no seguirà la temporada vinent dirigint a l’equip faldut i va aconseguir una victòria davant un Móra la Nova que ja tenia fets els deures com el conjunt del Monstià.

Xavi Castillejo, al centre de la imatge, no seguirà a la banqueta del CF Ulldecona de cara a la temporada vinent. Foto: CF Ulldecona

Era un partit de tràmit, però important acabar guanyant i més davant l’afició per deixar un bon sabor de boca en un any que ha estat molt complicat i difícil, però on hem assolit l’objectiu marcat a principi de temporada” assegurava Xavi Castillejo que ens afegia que “he agraït al final del partit a la junta la confiança que han dipositat en mi i el meu cos tècnic durant tota la temporada, que ens deixessin treballar i al final les coses surten i ho hem aconseguit” sentenciava l’entrenador tarragoní que a més comentava que “jo ja crec que he tancat el cicle i és una decisió meditada de no seguir la temporada vinent. La temporada ha estat molt dura i ens hem desgastat molt i hem pres la determinació de no seguir a l’equip. Ara a esperar nous projectes” ens deia Castillejo que resumia l’any com a “dur, intens, llarg, però bonic per un equip que ens ha tractat com si fóssim de casa i content pel poble, l’afició, l’equip i la junta directiva que ha estat al costat nostre i de l’equip, a les verdes i a les madures, i ens ha deixat treballar fins aconseguir l’objectiu de la salvació“.

El compromís va resultar força parell fins a que passada la mitja hora s’avançava el conjunt faldut mitjançant Joan Martínez (33′). Tot i així els riberencs, empataven tan sols quatre minuts després en una acció culminada per Yassine (37′) resultat amb que s’arribava al descans. A la represa però la major definició dels grana els permetia tornar-se a situar per davant al marcador als primers compassos amb gol de Pere Estellé (48′). No obstant això, el partit seguia molt anivellat i tornava a situar l’equilibri al resultat Pau Muñoz als deu minuts de la represa. Callau situava el 3-2 tan sols quatre minuts més tard i tancava el partit Cardona amb un gol a la recta final, quan restaven tan sols cinc minuts.

Podeu veure la classificació després de la jornada que obria la segona volta al grup de permanència 8.4 a segona catalana, clicant la imatge inferior: