IniciFutbol2ª CatalanaCD Tortosa-CE Perelló i CF Amposta-UE Remolins Bitem seran els partits de les...

CD Tortosa-CE Perelló i CF Amposta-UE Remolins Bitem seran els partits de les semifinals del Trofeu Mariano Toha-In Memoriam

El tradicional Trofeu Mariano Toha-In Memoriam, organitzat per la UE Remolins Bitem, és troba a punt per disputar una nova edició.

Este any serà la quaranta-sisena edició, que de nou tindrà com a escenari l’Estadi Municipal Josep Otero, amb la participació de quatre equips ebrencs de la Segona Catalana.

Els partits es disputaran el diumenge 25 d’agost, i la primera semifinal prevista per les 18.00 hores, enfrontarà al CD Tortosa i CE Perelló i a les 19:00, jugaranel CF Amposta i la UE Remolins Bitem. A les 20:00 hores és disputarà la final entre els guanyadors dels dos partits.

Cada semifinal serà d’un sol temps de quaranta-cinc minuts, i la final de dos temps de 30 minuts, sense descans, sol amb canvi de camp. Durant cada partit, es podran efectuar els canvis que cada equip cregui convenient, sense cap limitació En cas de finalitzar algun partit amb el resultat d’empat, es procedirà a una sèrie de cinc penals alternatius per a conèixer el guanyador.