IniciMotorCesc Obiols i Xavi Albert贸n encap莽alen el podi de la Promovelocitat catalana...

Cesc Obiols i Xavi Albert贸n encap莽alen el podi de la Promovelocitat catalana de RACC 1

El circuit aragon猫s de Zuera va acollir la prova que posava el punt final a la Copa Catalana de Promovelocitat, amb la participaci贸 d’una trentena de pilots.

En la categoria RACC1, no es van produir canvis en la classificaci贸 general, despr茅s d’aquesta octava prova, despr茅s de les dues disputades als circuits de M贸ra d’Ebre i Sant Tirs, i les de Menaguens, Alcarr谩s, Calafat i aquesta 煤ltima a Zuera.

El protagonista m茅s destacat la prova de Zuera, va ser el pilot del Moto Club Tortosa, Xavi Albert贸n que es va imposar en les dues carreres. En la primera per davant de Cesc Obiol (MC Circuit de M贸ra d’Ebre), i a Carbonell. En la segona el pilot del club tortos铆 va repetir vict貌ria, amb segon lloc per a Trist谩n Carbonell i tercer Jordi Espin贸s.

Cesc Obiol ha conservat el primer lloc de la classificaci贸 general, i s’ha proclamat campi贸 de Catalunya de Promovelocitat RACC 1, amb un total de 316 punts. Subcampi贸 ha estat Xavi Albert贸n (Moto Club Tortosa) amb 299, i el tercer lloc del podi ha estat per a Jordi Espin贸s amb 203.