IniciPoliesportiuRemCid, Puig i València hauran de buscar el passi a la final...

Cid, Puig i València hauran de buscar el passi a la final a la repesca al Mundial de rem

Gairebé no van tenir opcions. El quatre sense timoner, dirigit pel tècnic tortosí Xavi González, amb les components del Club Nàutic Amposta, Aina Cid, Núria Puig i Fernanda València, amb Júlia Ros de l’Olímpic de Barcelona, ​​no van poder aconseguir l’accés directe per a la final A, encara que tindran una segona oportunitat, a la regata de repesca del divendres al matí.

L’embarcació espanyola va competir a la primera sèrie de qualificació, al Mundial de rem absolut, que es disputa al Camp de Regates de Munic.

Des de l’inici de la prova van anar a remolc, lluny de la Gran Bretanya, la gran favorita per obtenir la medalla d’or. El bot britànic amb Heidi Long, Rowan McKellar, Samantha Redgrave i Rebecca Shorten, vencedores a la Copa del Món de Poznan i Belgrad, van imposar la seva llei des del principi, sense donar gairebé opcions als seus rivals, finalitzant amb un temps de 7:11.95.

Van aconseguir la seva classificació confirmant els pronòstics, juntament amb Romania, que amb Gianina Beleaga, Elena Logofatu, Iuliana Buhus i Magdalena Rusu, van ocupar la segona plaça, amb 7:18.22., demostrant també que són fermes candidates a la lluita per pujar al podi. Hauran de buscar la seua classificació a la repesca, Itàlia que va ser tercera, 7.25.30, amb França, 7.27.42, i Espanya, 7.32.03.

Espanya tindrà com a rivals a la repesca Itàlia, França, i Països Baixos, Polònia i Alemanya, que tampoc van aconseguir l’objectiu a la segona sèrie, en què es van classificar Irlanda i Dinamarca.