IniciPoliesportiuRemCinc remers ebrencs competiran amb la selecció espanyola a la Copa de...

Cinc remers ebrencs competiran amb la selecció espanyola a la Copa de la Joventut a Castrelo do Minyo

Les Terres de l’Ebre tindran cinc representants a la selecció espanyola, que participarà del 5 al 7 d’agost en una nova edició de la Copa de la Joventut, que es disputarà a l’embassament gallec de Castrelo do Minyo.

Participaran 300 esportistes amb 120 embarcacions, els millors joves de menys de 19 anys, de quinze seleccions europees, després de la renúncia de Dinamarca per no haver pogut formar equip molt competitiu. Participaran representants de França, Gran Bretanya, Hongria, Irlanda, Itàlia, Països Baixos, Polònia, Portugal, Suïssa, Àustria, Espanya, Suècia, Bèlgica, República Txeca, Noruega.

En el combinat hispà dirigit per Ramón Ferrer Sánchez, Andrés Redondas Maseda i Francisco Sarabia Cachadiñas, formen part Nicolae Vatamaniuc, Sebastià Cano i Laura Turón del Club Nàutic Amposta, Sergi Olid del Club Rem Delta de Sant Jaume d’Enveja i Pau Simó del Club Rem Tortosa.

Foto: Real Federación Española de Remo

Sergi Olid formarà part del quatre escull amb Álvaro Gómez (CR Vigo), Adrián Guerrero (CR Guadalquivir 86) i Alexander Jurado (CN Helios), en una modalitat on tindran com a rivals, a Àustria, Bèlgica, República de Txèquia, França, Gran Bretanya, Itàlia, Països Baixos, Noruega, Polònia, Portugal i Suïssa.

Laura Turón, competirà amb el quatre amb Lucia Ruiz (CN Sevilla) de timoner, juntament amb Laura Montes (CN Sevilla) i Miriam Molina (Circulo Labradores de Sevilla), Emma Vázquez (CR San Felipe del Ferrol) , i en el vuit amb timoner en el qual repetiran amb la remera del CN Amposta, Laura Montes, Miriam Molina i la timoner Lucia Ruiz, i s’afegiran Ángela Delgado (Circulo de Labradores de Sevilla), Noemi Sabin i Sofia Naboi (Tiempo Libre El Ejido), Júlia Ordóñez (CN Sevilla), i Xián Cabrera (CR Vigo). Les seues rivals seran França, Gran Bretanya i Itàlia.

Foto: Real Federación Española de Remo

Nicolae Vatamaniuc, estarà en el quatre amb Emma Vázquez (CR San Felipe del Ferrol) de timoner, amb Alberto Rocha (CR Mediterraneo Málaga), Ricardo González (RC Mediterraneo Málaga), i José Manuel López (Circulo de Labradores de Sevilla), que també estaran amb el vuit amb Elisa Pérez (CN Sevilla) de timoner, amb Iker Castiñeira (Circulo de Labradores de Sevilla), Salvador Suárez (CN Sevilla), i els ebrencs Sebastià Cano (CN Amposta) i Pau Simó (CR Tortosa).

Foto: Real Federación Española de Remo

En la modalitat del quatre amb timoner competiran també les seleccions de França, Gran Bretanya, Hongria, Irlanda, Itàlia, Països Baixos i Portugal, i amb el vuit amb timoner les de França, Gran Bretanya, Itàlia, Països Baixos i Suïssa.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 6 =

Últimes notícies