IniciPoliesportiuNatacióComença la temporada per als representants del CN Amposta i CN Tortosa

Comença la temporada per als representants del CN Amposta i CN Tortosa

Els representants del CN Amposta i CN Tortosa van començar la competició de la temporada 2023/24, amb la Jornada de Lliga Catalana prebenjamí i benjamí a les instal·lacions del CN Reus Ploms, on es realitza presa de temps pel rànquing de Catalunya i proves del Trofeu Petits per iniciar als nens i nenes que comencen, i a es va disputar Cambrils la primera Jornada de la Lliga Fons i Estils, infantil, júnior i absoluta i Trofeu Velocitat. Per part de l’equip tortosí amb la incorporació entre els tècnics del grup de Xavi Matheu com a entrenador.

Foto: CN Amposta

En la competició de Reus prebenjamí i benjamí, per part del CN Amposta, en els 100 metres lliures van millorar les seues marques personals Nil Vidal amb 1:35 (baixant 9 segons) i Boris Ivanov amb 1:33 (baixant 1 segon). També va millorar marca personal Alba Climent en els 100 metres braça, 1:51(4 segons), Marc Ginestra, 2:16 (14 segons) i Boris Ivanov, 1:52 (2 segons). També van rebaixar marca, Maria Strimbeiu i Oriana Gómez en els 50 metres braça amb 1:04 i 1:09, respectivament (6 i 5 segons).

Per part del CN Tortosa van competir setze nedadors: Lara Subirats, Roxana Flore, Aina Sancho, Júlia Matheu, Oriol Sancho, Ona Benet, Ona Segura, Gemma Lleixà, Laia Casado, Paula Varas, Agnes Blanch, Gorka Sarango, Jordi Valls, Lluc Monclús, Martina Juárez i Rayan Aouadi. Va estacar el primer lloc del relleu 4×50 femení i les bones actuacions en els 100 lliures, de Martina Juárez, 1’33, i Jordi Valls, 1’21.

Foto: CN Tortosa

En la jornada de Fons i Estils a Cambrils, infantil, júnior i absoluta, va destacar per part del CN Amposta, el primer lloc d’Aitor Sanpedro en els 50 metres lliures, 24:32 i Júlia Lor en els 1.500 metres lliures, 18:59. Bon registre també de Biel Gras en els 400 metres estils, 5:09:31.

Per la seua banda el CN Tortosa, amb l’equip infantil, júnior i absolut, acompanyat pel tècnic Jordi Castellà, va competir amb Xavier Chavarria, Adrià Bermúdez, Jeyson diaz, Joan Fusté, Raul Flore, Adam Essamati, Pau Jimenez, Josep Maria Rosselló-Figueres, Anna Bertomeu, Júlia Diaz, Jana Forgas, Saray Font, Ona Moreso, Carla Hierro, Queralt Ingles, Carme Lleixà, Cinta Conesa, Daria Shtefchyk i Jordi Faneca.

Foto: CN Amposta

Destacar els 400 estils de Júlia Díaz (5:40), 50 Pap Josep Maria Roselló (27’1) rebaixada considerable en la seua marca de Daria Shtefchyk en les proves de 50 papallona i 50 lliures, 3 segons a cadascuna, i millora tambè de marca de Raúl Flore als 1500, 21:40 i Pau Jimenez en la mateixa prova aturant el crono per sota dels 20 min.

Anna Bertomeu va aconseguir rebaixar les marques en els 50 papallona i 50 esquena gairebé 1 segon i Xavier Chavarria també amb els 400 estils.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 3 =

Últimes notícies