IniciCiclismeBTTComplicat inici de la copa catalana d'enduro BTT per als components de...

Complicat inici de la copa catalana d’enduro BTT per als components de la PC Baix Ebre

Amb les 350 places exhaurides de les joves promeses de l’especialitat, la temporada 2023 de l’enduro BTT català es va posar en marxa amb la dècima edició de l’Enduro BTT La Selva.

La prova organitzada pel REM Riudarenes tenia preparat un recorregut ben especial per fer gaudir a tots els participants d’una de les disciplines més espectaculars.

Els representants de la Penya Ciclista Baix Ebre van afrontar esta externa havent de superar diverses adversitats. En categoria aleví, Marc Luna va ocupar la divuitena posició, afrontant el recorregut sense les condicions físiques òptimes. Jaime Guardia va finalitzar catorzè en la categoria de principiant i Albert Altés va tancar la classificació, afectat per una avaria mecànica que el va deixar fora de cursa durant més de 15 minuts. La benjamina Mia Luna va finalitzar en una destacada quarta posició.