IniciPoliesportiuPatinatgeConfeccionat el calendari 2021 de les competicions federades de Patinatge Artístic

Confeccionat el calendari 2021 de les competicions federades de Patinatge Artístic

ESPORTS // El Comitè Català de Patinatge Artístic (CCPA) ha fet públic el calendari Provisional de competicions de la temporada 2021, que arrencarà amb els Campionats de Catalunya de Xous i Quartets a finals de març, competició que ja ha estat autoritzada pel Consell Català de l’Esport en el primer tram anunciat per les autoritats esportives.

Seguidament es disputarà el Campionat de Catalunya de Parelles i els Campionats de Solo Dance territorials, Barcelona, Girona, Tarragona i Lleida, que donaran accés als Campionats Catalans per a després optar als Estatals. Els Campionats territorials de Lliure classificatoris per al campionat de Catalunya estan previstos iniciar-los al mes de maig, i els de Catalunya que donaran accés als campionats d’Espanya al juny.

Donada la situació de pandèmia, el Comitè Català de Patinatge conjuntament amb el Comitè Català de Jutges i Comitè de Tècnics ha estudiat i elaborat diferents “fulls de ruta” en cas que la situació no permetés disputar els campionats.

En cas que els campionats territorials no es poguessen realitzar, els patinadors es podrien presentar al Campionat de Catalunya complint amb els mínims establerts al “full de ruta”. En cas de no poder-se disputar el Campionat de Catalunya, el “full de ruta” establix un seguit de mínims per a l’accés directe als Campionats d’Espanya. Este consistiria en l’elaboració d’un rànquing de patinadors i patinadores sobre les inscripcions realitzades en les Territorials, en funció de la classificació dels Campionats
d’Espanya dels últims dos anys.

Els patinadors i les patinadores seleccionats tindran l’opció d’enviar una gravació del programa curt i el programa llarg perquè dos jutges els valoren per a determinar els punts rellevants a comentar.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

44 + = 54

Últimes notícies