IniciEsportsConsternació al Perelló per la sobtada mort de l'expresident del futbol Albert...

Consternació al Perelló per la sobtada mort de l’expresident del futbol Albert Mauri

El poble del Perelló ha viscut unes hores molt tristes per la mort sobtada, el dilluns 11 de març, d’Albert Mauri Balagué als 50 anys.

Mauri, una persona molt vinculada al teixit associatiu perellonenc, havia destacat per la seva implicació en el futbol local, sent president del CE Perelló durant la temporada 2021-2022 en uns moments d’especial dificultat, i sense haver deixat mai de col·laborar en les activitats del club o en tot allò a què era requerit. Els seus fills Albert i Martina són malgrat la seva joventut tot un referent esportiu al Perelló. Albert és en l’actualitat jugador del primer equip perellonenc, format al seu futbol base i amb un palmarès per diversos equips ebrencs. Martina per la seva part és jugadora de l’equip sènior del Club Handbol Perelló.

Les mostres de condol han sigut constants des de dilluns, i com explicava un membre de la junta del CE Perelló encara s’estaven recuperant de la notícia, “perquè Albert i la seva família han estat sempre un referent d’estima al poble hi ha tingut l’esport com un referent indispensable en la seva vida. Ens ha deixat una gran persona“.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + 1 =

Últimes notícies