IniciEsportsConstituït el Consell d’Esports de Deltebre amb Rafa Flores com a delegat

Constituït el Consell d’Esports de Deltebre amb Rafa Flores com a delegat

Aquest dijous s’ha constituït el Consell d’Esports de Deltebre, un òrgan format per les diferents entitats esportives del municipi i que té la finalitat de fomentar i impulsar la pràctica esportiva i els hàbits saludables. El delegat d’aquest consell, a proposta de l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, és Rafa Flores, director tècnic de Trail de la Federació Catalana Atletisme i assessor tècnic de la Real Federació Española Atletisme.

En el marc d’aquesta primera reunió, s’ha detallat el funcionament que tindrà aquest òrgan com també els diferents grups de treball. Un total de cinc que s’han establert a partir de les particularitat de les entitat municipals: futbol i futbol sala, esports d’exhibició, esports aquàtics, esports de motor i, finalment, esports multidisciplinaris.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “la constitució d’aquest consell inicia el desplegament executiu de la resta de consells consultius que hem anat reglamentant al plenari municipal i que ens han de permetre seguir construint el present i el futur del nostre municipi a partir de la veu de la ciutadania i dels sectors”.

Del Consell Consultiu en formen part 23 entitats. Paral·lelament a les entitats, els grups municipals representants al consistori també formant part d’aquest consell consultiu. En el cas d’Enlairem, el representant és Marc Bertomeu, en el cas d’ERC, Vanessa Callau, i en el cas del PSC, Joaquim Gilabert. Més enllà del delegat, Rafa Flores, la vicepresidència de l’òrgan recau amb el tinent d’alcaldia de #DeltebreActiu, Robert Bertomeu i amb el Club Deportiu La Cava.

Durant la sessió també s’ha fet una breu presentació del Pla Estratègic de l’Esport que ha estat treballant Rafa Flores durant aquestes darreres setmanes, i que s’acabarà de perfilar amb la constitució del Consell d’Esports.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + 3 =

Últimes notícies