IniciPoliesportiuTennisContinua la ratxa de Ian Barroeta amb un nou títol a Terrassa...

Continua la ratxa de Ian Barroeta amb un nou títol a Terrassa del Warriors Tour de tennis

Ian Barroeta continua afegint títols al seu palmarés, en una temporada que està resultant molt positiva per al jugador del Club Tennis Serramar de la Ràpita.

El darrer triomf ha estat al Torneig Warriors Tour de Terrassa, imposant-se en la categoria aleví, fent valdre la seua condició de primer cap de sèrie, derrotant en la final per 7-5 i 6-3 al lleidatà Alvaro Garcia (CT Barcelona), amb el que havia guanyat la final de dobles del Kids Cup U 12 de l’Academy Emilio Sánchez Vicario de Barcelona, torneig del Tennis Europe Junior Tour, amb participació de joves promeses internacionals.

En semifinals va superar amb autoritat per un doble 6-1 a Alejandro Herrero (CT Sax), i en quarts de final a Gonzalo Corrales (CT Osca), únic rival que va poder forçar el tercer set, 6-1, 1-6, 10-3. Després de quedar exempt en la primera ronda, en la segona es va imposar al valencià Marc Saomil (CT Algenetis), 6-1, 6-2.

Aquest és el seu tercer títol del circuit Warriors Tour aleví 2022, després de les victòries aconseguides a Tarragona i Castelló. L’últim torneig del calendari està previst a Valencia del 5 a l’11 de setembre.

Per completar els èxits del Club Tennis Serramar, els seus jugadors han estat també protagonistes destacats del Circuit Provincial Tennis Castelló, en la competició disputada a les instal·lacions del Club de Tennis Vila-real i Club Tennis Onda, amb el títol de campiona absoluta d’Angela Geballi, i en cadet de Maria Antonio. Van arribar a les semifinals, Alvaro Navarro en benjamins, Elena Llauradó i Paula Gabaldà en infantils, i a quarts de final Manfred Henne Luis en infantils.

També van competir a bon nivell, Pere Blanquer, Joan Cardedeu i Aimar Vallejo en Infantils; Enric Espinós, Pol Franch i Adrià da Silva en alevins, i Adrià Cardedeu i Agustí Vizcarro en benjamins.