IniciPoliesportiuTennisContinua la ratxa positiva dels alumnes de Club Tennis Serramar

Continua la ratxa positiva dels alumnes de Club Tennis Serramar

Els components del Club Tennis Serramar de la R脿pita van tornar a demostrar el seu bon nivell de joc i projecci贸 de futur. Angela Geball铆 Sancho, es va proclamar subcampiona junior del prestigi贸s torneig del XXVII Circuito Nacional RPT – MARCA Challenge by Wilson & TENNIS POINT, disputat del 28 de mar莽 al 3 d’abril a les instal路lacions del Club RACE de Madrid, perdent la final amb J煤lia Millan de la Federaci贸 de Castella i Lle贸 per 7-6, 1-6, 10-1. En semifinals havia superat a Irene Cocero del CT Alcal脿, 6-2, 7-5, en quarts de final a la madrilenya Elena Camacho Garcia-Morey, 6-0, 6-0, en octaus a la murciana tercera cap de s猫rie, Maria Paredes, 2-6, 6-3, 10-8, i en setzens a la can脿ria Paula Rodr铆guez Gregoris, 6 2, 2-6, 10-8.

En la tercera prova de la Copa Catalunya disputada al Club Tennis Monterols de Reus, Maria Antonio Ortega, tamb茅 va ser subcampiona de la categoria cadet, perdent la final davant la primera cap de s猫ries, Lucia P茅rez Hruba del CT Reus Monterols per 6-4, 6-2. La resta de representants del Serramar, van protagonitzar tamb茅 una destacada actuaci贸. En el quadre infantil Elena Llaurad贸 Brunet va arribar a les semifinals, en el benjam铆, Adri脿 Cardedeu Irigoyen i la cadet Daniela Cao Pinna Morales, fins als quarts de final, destacant tamb茅 els partits realitzats per Manfred Henne, Pere Blanquer, Diego Cao Pinna i Paula Gavald脿 en la categoria infantil, Enric Espin贸s i Pol Franc en alev铆, i Estela Boils en j煤nior.

Al circuit Promeses Tarragona, en la segona prova disputada a les instal路lacions del Club de Tennis Cunit, Estela Boils es va proclamar campiona j煤nior, superant en la final a Laura Balcells (CST Cunit), 6-4, 7-5, i en semifinals a Valeria Mart铆nez Murilla (CT Salou), primera cap de s猫rie, 6-1, 6-2, i en quarts de final a Carla Prats (CT Monterols), tercera cap de s猫rie, 6-1, 6-3.