IniciPoliesportiuNatacióContinuïtat de la presidenta Sandra Pous al capdavant del Club Natació Tortosa

Continuïtat de la presidenta Sandra Pous al capdavant del Club Natació Tortosa

En l’edició 1.050 del Setmanari l’Ebre en la seua edició en paper que ha sortit publicat aquest divendres portem que el Club Natació Tortosa tindrà continuïtat en la seua gestió, després que la candidatura de la presidenta Sandra Pous fos l’única presentada en el període indicat del 15 setembre. Atès que no es va presentar cap alternativa, tot i els rumors que apuntaven un grup de socis que hi estaven interessats, el dia 18 es va proclamar oficialment la continuïtat de Sandra Pous, sense necessitat d’efectuar les eleccions, programades per al 14 d’octubre.

Sandra Pous portava cinc anys com a presidenta, succeint en el càrrec Xavier Monfort, i ara continuarà com a màxima mandatària del club en els sis pròxims i assumirà el repte d’organitzar activitats amb motiu de la celebració d’actes per a commemorar el cinquantè aniversari de la fundació del club, que va nàixer el 18 de novembre de 1974, amb Felip Tallada Ravanals com a primer president.

Tampoc ha variat gaire la composició de la junta directiva, configurada amb Xavi Blanch de secretari, Josep Maria Roselló-Figueras, tresorer, i vocals, Carles Bertomeu, Gemma Pous, Laia Castell, Maria Cinta Borrás, Mireia Alberto i Pau Montfort. El club compta en l’actualitat amb una seixantena de nadadors i uns 75 socis.

Després de la seua reelecció, el primer acte organitzat per la junta directiva va ser una jornada inclosa en la campanya “Tots els ciutadans del món poden salvar una vida”, a càrrec d’instructors de RCPB + DEA de la Clínica Terres de l’Ebre, celebrada a les instal·lacions WIN Complex Esportiu Tortosa, amb una sessió de reanimació, per a fer difusió i donar a conèixer els procediments i formes d’actuar d’una manera ràpida i efectiva davant una aturada cardíaca. Els nadadors i nadadores del Club van poder practicar les compressions, així com col·locar el desfibril·lador i aplicar una càrrega elèctrica de reanimació amb l’aparell DEA.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

55 + = 64

Últimes notícies