IniciPoliesportiuNatacióCristina Vallespí campiona i nou rècord d'Espanya al Campionat de Catalunya Open...

Cristina Vallespí campiona i nou rècord d’Espanya al Campionat de Catalunya Open Màster de fons i llarga distancia

Cristina Vallespí es va penjar la medalla d’or en la prova de 3000 metres en +50 anys, al II Campionat de Catalunya Open Màsters de fons i llarga distancia, disputat a la piscina descoberta de 50 metres del Club Natació Mataró.

La nedadora resident des de fa tres dècades a Móra la Nova, el poble dels seus pares, va col·laborar amb la victòria per equips del CN Aquamàster, per davant del Marnatón i CEE Sant Gervasi, aconseguint la victòria en la prova de 3000 metres per a +50 anys, imposant-se amb solvència amb un temps de 43:02’76”, que a més va representar un nou rècord d’Espanya.

El segon lloc va ser per a Aurèlia Teixidor (GE i EG), amb 47:19’07”. La de Cristina Vallespí va ser la segona millor marca de la distància, tan sols superada per Aida Beltran (CE Mediterrani), en +25.