IniciPoliesportiuEsgrimaDaniela Pinyol i Biel Jiménez campions de la tercera Lliga Catalana absoluta...

Daniela Pinyol i Biel Jiménez campions de la tercera Lliga Catalana absoluta d’espasa

La Sala d’Esgrima Amposta va ser protagonista destacat de la tercera Lliga Catalana d’espasa, aconseguint la victòria Daniela Pinyol i Biel Jiménez, en la categoria absoluta masculina i femenina en una competició disputada a la Sala d’Esgrima del SAM-Reina Elisenda a Barcelona.

Biel Jiménez va superar en els combats decisius als components de la Sala d’Armes Montjuic, en la final a Obac Torner, per 15-9, i es va penjar la medalla d’or de El tirador de la Sala Esgrima Amposta en semifinals, s’havia imposat a Oriol Espí, per 15-10, en quarts de final a Axel Pérez-Obiol Castañeda, que va abandonar per lesió. En la seua pole va guanyar totes les confrontacions als representants de la Sala d’Armes Montjuic, Jay Tanji i Gonzalo Garcia Valle, a Àlex Durán del CE Ciutat de Terrassa, i Aaron Funes del CE Maresme de Mataró.

Enric Sabaté va ser desè, Èric Borrás dotzè, Ferran Tomàs, vint-i-dosè, Genis Pinyol, vint-i-quatrè, Ian Pujol i Marc Llambrich, trenta-quatrè, i trenta-cinquè respectivament; Deneb Roure, trenta-setè; Àlex Porres, quaranta-dosè; Ian Porres, quaranta-vuitè i Didac Ciardella, seixanta-quatrè.

Daniela Pinyol es va imposar a les components de la Sala d’Armes Montjuic, en la final a Roscelis Rodríguez, per 15-10, en semifinals a Cristina Raceu, 15-12, les representants del PENTAS Barcelona, en quarts a Laia Miró, 15-10, i en octaus a Aina López Iranzo, 15-3. Em la pole també va superar a totes les rivals, Ona Gibanel (PENTAS Barcelona); Noèlia Rodríguez González (Escola Esportiva Llor Barcelona); Clàudia Romera (CE Maresme Mataró); Laia Garcia Armengol (Sala Armes Montjuic), i Lola Heras.

En la categoria M-13 masculí, primer lloc de Pol Cid i tercer d’Àlex Cervera, i en el femení Berta Campos segona, i Martina Fumadó tercera. En M-15, la Sala Esgrima Amposta va acaparar el podi, amb el primer lloc de Ian Porres, segon de Jan Pujol i tercer de Didac Ciardella i Ian Pujol, en M-17, segona posició de Biel Jiménez, en M-15 femení, segon i tercer lloc respectivament per a Aura Albiol i Berta Campos.

Galeria d’imatges:

Fotos: SE Amposta

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 43 = 53

Últimes notícies