IniciPoliesportiuEsgrimaDaniela Pinyol i Ivan Borodin continuen al top 10 del rànquing estatal...

Daniela Pinyol i Ivan Borodin continuen al top 10 del rànquing estatal sub-17 d’espasa

Daniela Pinyol i Ivan Borodin van ser els més destacats de la Sala Esgrima Amposta, en la tirada de rànquing estatal masculina i femenina de les tres armes sub-17, corresponent al Torneo Nacional de Medina del Campo, disputat al Polideportivo Pablo Càceres, organitzat per la Federación de Esgrima de Castilla y León i el Club de Esgrima el Duque de Medina del Campo.

En la modalitat d’espasa femenina amb 83 participants, Daniela Pinyol va protagonitzar la millor actuació de l’equip ampostí, finalitzant en sèptima posició. El podi va estar configurat per Lucia Abajo (Sala Armas de Madrid), amb medalla d’or, plata per a Martina Torrego (CE Pozuelo de Madrid), i bronze de Lola Estevez (Sala Armas de Logroño) i Pilar Ranninger (Club Recreativo Alcobendas de Madrid).

En la competició masculina, el millor situat del club ampostí va ser Ivan Borodin en novena posició. A continuació Jahve Accensi va ocupar la tretzena i Ferran Tomàs la dissetena,  tiradors que van finalitzar entre els 20 primers d’un total de 109 participants.

Després d’aquesta prova Ivan Borodin ocupa la tercera plaça del rànquing masculí sub-17 amb 2.418,04 punts, que és troba encapçalat per Rafael Sola amb 4.122,40 i en segon lloc Ricardo Sánchez Almaguera amb 3.494,73.

ARTICLES RELACIONATS

Últimes notícies