IniciPoliesportiuEsgrimaDaniela Pinyol octava al torneig de Copenhage del circuit cadet europeu

Daniela Pinyol octava al torneig de Copenhage del circuit cadet europeu

Daniela Pinyol va finalitzar en una meritòria octava posició, torneig de Copenhage d’espasa cadet, puntuable per al circuit europeu, amb 128 participants.

La tiradora de la Sala Esgrima Amposta, va ser la segona millor classificada de la selecció espanyola, que va competir amb 19 components, i només va ser superada per Candela Lozano, medalla de plata, perdent la final amb la sueca Louise Ulltjaern.

Daniela va superar la seua pole, on va tenir com a rivals a Ida Marie Ilagan (Dinamarca); Elif Isilak (Turquia); Ksenya Kushtan (Ucraina); Moa Lundell (Finlandia); Zoe Lundstroem (Suecia) i Irene Rosadi (Itàlia).

En el quadre de 128 va superar a Yagmur Yurttas (Turquia), en el de 64 a Leana Mironov (Estònia), en el de 32 a Fenja Apsarah Redlich (Dinamarca), en el de 16 a Leona Or Twijnstra (Israel), perdent a quarts de final amb Mihal Shukurov (Israel). També va formar part d’un dels conjunts de la selecció espanyola, amb un balanç molt positiu en els seus enfrontaments, en la competició per equips.

En el quadre van superar a un dels equips d’Ucraïna i Itàlia, perdent en el de 16 amb un altre dels equips italians, imposant-se en la lluita del novè al dotzè lloc a representants italianes i ucraïneses, finalitzant en novena posició.