IniciMotorMotocròsDavid Rodríguez s'imposa a Can Taulé i Lluís Sanz amb el títol...

David Rodríguez s’imposa a Can Taulé i Lluís Sanz amb el títol gairebé assegurat

El circuit de Can Taulé a Súria, va acollir la quinta i penúltima prova de la Lliga Catalana Interprovincial de Motocròs, que ha servit per a consolidar al tortosí Lluís Sanz (MC Amposta), al capdavant de la classificació general MX Sènior, després de finalitzar, en primer lloc, de la primera mànega, encara que va haver d’abandonar sense poder puntuar a la segona, i va finalitzar en quinta posició. El primer classificat va ser Aniol Molas, seguit de José Luis Daudén (MC Amposta). A la classificació general és líder amb 156 punts, Lluís Sanz, amb segon lloc d’Èric Casas amb 109. José Luis Daudén és quart amb 84, amb possibilitats de finalitzar al podi, a tan sols dos punts de Ferran Arnau que ocupa el tercer lloc.

En la categoria júnior Didac Ferré (MC Amposta), va ocupar l’onzena posició, i a la classificació general és dècim. Lluis Albuixech (MC Tot Motor Reguers), va acabar dècim, i en la general és vint-i-dosé, en la categoria d’aficionats.

David Rodríguez (MC Amposta), es va imposar en la prova, en MX+35, amb tercer lloc de Jordi Gueche (MC Tot Motor Reguers), A la general Rodríguez, es troba en segona posició amb 150 punts i Jordi Gueche en tercera amb 135, en una classificació liderada per Enric Garriga amb 198.

En M-65 B, Rokas Juska (MC Amposta) va finalitzar en quart lloc, i és cinqué a la general, i en M-85 cadet, Unai Ortiz (MC Tortosa), va acabar en quinta posició, i és quart a la general. Després de les proves disputades a Amposta, Almacelles, Sant Hilari, Salomó i Can Taulé, només resta l’última cita del calendari a Figueres, prevista per al 17 de desembre.