IniciPoliesportiuForçaDefinides les proves per a l'última competició de la Lliga Nacional de...

Definides les proves per a l’última competició de la Lliga Nacional de Força a Deltebre

El Setmanari l’Ebre en la seua edició en paper d’aquest divendres, en el número 1.060, tractem el tema de que la Lliga Nacional de Força 2022, finalitzarà amb el quart torneig que es disputarà el dissabte 28 de gener de 2023 a les 17 hores al Centre Esportiu del Delta, de Deltebre.

Amb el Torneig de Deltebre acabarà una dura temporada que ha conviscut amb el final de la del 2021, que es va haver d’ajornar per la pandèmia.

Després del torneig del 28 de gener, tot s’anirà preparant per a la nova Lliga Nacional de Força 2023, el Torneig Preliminar del qual es disputarà a mitjan abril, informant-se aviat de data exacta i lloc.

Aquestes són les proves que es disputaran:

  1. Aixecament de Cilindre en tres intents: Els atletes aixecaran un cilindre en tres ocasions amb el pes triat per fer-ho. El cilindre s’anirà carregant segons la petició dels atletes i l’ordre de competició ho decidirà el pes escollit per cadascun i un sorteig previ en cas de sol·licitar el mateix pes. Guanya el que més pes esculli i aixequi. Normes de l’halterofília en cas d’empat (guanya el que abans hagi aixecat el pes que provoca l’empat, cosa que obliga a arriscar l’atleta en cada intent).
  2. Transport de Yugo: Caldrà transportar un Yugo de 500 kg o de 400 kg. L’atleta triarà el pes, però si escull el de 500 kg, per puntuar haurà de recórrer com a mínim 5 metres, si no, no obtindrà punts. El jou de 400 kg tindrà un recorregut de 20 metres i el de 500 kg, 15 metres. Si l’atleta escull el de 500 i no arriba als cinc metres, podreu agafar el de 400 i iniciar l’altre recorregut. Qualsevol registre del jou de 500 superior a cinc metres millorarà qualsevol aconseguit amb el jou de 400 kg. El temps màxim per a la prova és de 90 segons. S’intentarà aconseguir el primer rècord d’Espanya amb el jou de 500 kg i un recorregut de 15 metres.
  3. Roda de Conan: Caldrà donar el nombre més gran de voltes o recórrer la distància més gran amb el suport de la Roda de Conan (Carro Basc) sobre els avantbraços. Si es deixa caure, s’acabarà la prova. Temps màxim de recorregut, 90 segons.
  4. Volteig de pneumàtic per parelles: caldrà voltejar un pneumàtic d’uns 400 kg cada atleta cinc vegades en el menor temps possible.
  5. Aixecament de boles de la LNF: caldrà elevar cinc boles de 125, 135, 150, 155 i 165 kg a un suport d’1,30 m, en un temps inferior a 90 segons. Es prendran temps parcials per evitar empats.

L’atleta deltebrenc Joan Ferrer és el principal favorit, per assolir el que seria el seu segon títol, ja que ocupa el primer lloc de la classificació general amb 158 punts, seguit de Mattew Riddall amb 139 Adrian Vela, 101, com els rivals més directes.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + = 4

Últimes notícies