IniciPoliesportiuNatacióDeltebre inaugura la piscina municipal Agustí Ramon Castellà

Deltebre inaugura la piscina municipal Agustí Ramon Castellà

ESPORTS // En un acte simbòlic de petit format, amb el qual s’ha comptat amb la presència de la família d’Agustí Ramon Castellà, l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, i regidories de la corporació, aquest matí de dissabte s’ha inaugurat la nova piscina municipal Agustí Ramon Castellà, la qual complementa les instal·lacions del Centre Esportiu del Delta.

En el marc de la inauguració, l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha destacat que “la recuperació d’aquestes instal·lacions ha estat una fixació del govern municipal des de l’any 2015 i que es va començar a concretar en el darrer mandat amb la reobertura del Centre Esportiu del Delta”. Soler ha recordat “l’estat deplorable” amb què es trobava aquesta piscina quan van entrar al govern, i ha explicat que “finalment, amb molt d’esforç i treball, hem pogut recuperar un espai que és patrimoni i història del nostre municipi ja que moltes i moltes persones vam aprendre a nadar en aquesta piscina i tenim records inesborrables en aquest espai”.

Cal recordar, en aquest punt, que la piscina es va posar en funcionament l’any 1975, de la mà del club de Tennis de La Cava. Posteriorment, l’any 1984 la piscina es va municipalitzar i ara ja feia una vintena d’anys que aquestes instal·lacions estaven tancades al públic.

La piscina, tal com ha remarcat l’alcalde de Deltebre, du el nom d’Agustí Ramon Castellà com a “homenatge a una persona estimada per tots i totes, i que va ser clau per a entendre l’èxit d’aquestes instal·lacions ja sigui des del manteniment com també des de la seva activitat com a socorrista”.

Horaris i preus d’accés

La piscina estarà oberta durant els propers tres mesos de dilluns a divendres, de 10h a 13h i de 16h a 20h, els dissabtes de 10h a 19h, i els diumenges de 10h a 13h. Per als abonats i abonades del Centre Esportiu del Delta, l’accés a la piscina serà gratuït.

Per a la ciutadania en general s’han fixat els següent preus per entrades de dia dividits en franges d’edat: de 4 a 7 anys, 1€; De 8 a 17 anys, 1,5€; De 18 a 60 anys, 3€. L’entrada per als majors de 60€ tindrà un cost d’1,5€. De 0 a 3 anys l’entrada serà gratuïta. En tot cas, també hi haurà pacs per a famílies de 4 membres, amb un cost de 6€, i família nombrosa també per 6€.

Les obres han ascendit a 262.000€ i han estat sufragades íntegrament per l’Ajuntament de Deltebre.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

22 + = 28

Últimes notícies