IniciEsportsDeltebre presenta el Pla Estratègic de l’Esport com a full de ruta...

Deltebre presenta el Pla Estratègic de l’Esport com a full de ruta fins a l’any 2026

L’Ajuntament de Deltebre ha realitzat l’acte de presentació pública del Pla Estratègic de l’Esport, document que ha de marcar el full de ruta de l’activitat esportiva al municipi fins a l’any 2026. El pla ha estat elaborat per Rafa Flores, actual delegat del Consell Municipal d’Esports de Deltebre i director tècnic de Trail de la Federació Catalana Atletisme i assessor tècnic de la Real Federació Española Atletisme.

El Pla Estratègic de l’Esport defineix quatre línies estratègiques (Activa’t; Mou-te; Infoactiva’t; Estiu Actiu, Turisme Viu) que han de facilitar, entre d’altres, crear un nou model d’activitat física i augmentar la pràctica esportiva en totes les edats i  en diferents àmbits, sectors i col·lectius com les dones i la gent gran.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “per primera vegada Deltebre disposarà d’un Pla Estratègic de l’Esport que permetrà aglutinar esforços entre tots els actius que formen part de l’activitat esportiva del nostre municipi”. Soler ha afirmat que “parlem d’un Pla ambiciós, que s’ha elaborat pensant amb les persones, i que hem de saber aplicar des de la coparticipació de les entitats, de la ciutadania, dels esportistes de Deltebre i també a partir de l’expertesa i professionalitat de Rafa Flores”.

En aquest sentit, el Pla Estratègic planteja l’esport com una eina de benestar, de salut i de creixement personal. De fet, el redactor del Pla, Rafa Flores, ha detallat que “aquest document ha de ser la primera pedra d’un camí forjat amb un sentit comú i únic, el d’entendre l’esport i l’activitat física com una part dels nostre hàbits del dia a dia i així ajudar a tothom a millorar la seva qualitat de vida”. Per aquest motiu, el document planteja una relació d’activitats específiques i concretes per als xiquets i xiquetes, també per als que tenen necessitats educatives especials, per a les famílies i per a la gent gran.

El Centre Esportiu del Delta es planteja com el centre neuràlgic de l’activitat esportiva al municipi, sent aquest equipament punt de trobada dels diferents eixos. El tinent d’alcaldia de #DeltebreActiu, Robert Bertomeu, ha posat en valor el fet de “disposar d’un equipament de primer nivell, que compta cada vegada amb més serveis, i que permet que els veïns i veïnes de Deltebre, també de les poblacions del voltant, puguin gaudir de la pràctica esportiva amb unes condicions favorables”.

Finament, el Pla Estratègic trasllada la voluntat de promocionar els atractius turístics de Deltebre mitjançant l’activitat esportiva, de manera que el nucli de Riumar, i involucrant al sector turístic, esdevingui l’epicentre de l’activitat esportiva durant l’estiu

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

39 + = 47

Últimes notícies