IniciHandbolDerrota de l'Amposta Lagrama amb el potent BM Castelló

Derrota de l’Amposta Lagrama amb el potent BM Castelló

AMPOSTA // L’Amposta Lagrama va estar a bon nivell de joc, donant molta rèplica al líder BM Castellon, encara que va acabar perdent per 20-25. L’equip ampostí va tenir les seues opcions, amb una primera part molt igualada, i bastants alternatives al marcador, encara que en el tram final, les visitants van aconseguir una bona renda per arribar a la mitja part amb tres gols d’avantatge (9-12).

Els primers minuts de la represa van ser decisius, a l’anar-se’n el Castelló amb una màxima diferència de sis gols, (10-16) que ja van aconseguir mantenir fins al final del partit, tot i la reacció i millora en el joc de les ampostines.

Van jugar per part del CH Amposta Lagrama: Marta Gálvez i Noelia Lázaro a la porteria, Georgina Vila (6), Andrea Haro, Sara Alonso, Gemma Gálvez (1), Cristina Tortajada, Paula Yélamo (1), Jèssica Bertomeu (2), Rut Pagà, Andrea Guerrero (4), Judit Tortajada (3), Marina Gasca (1), Blanca Viñas, Erika Graciani (2), Lluna González.