IniciHandbolDerrota de l’Handbol Ampolla davant el Sant Cugat en el duel d’equips...

Derrota de l’Handbol Ampolla davant el Sant Cugat en el duel d’equips invictes

Handbol Ampolla i Handbol Sant Cugat van protagonitzar un gran i apassionant duel al pavelló Jordi Pitarque, que va enfrontar als dos equips que arribaven empatats en el primer lloc havent guanyat els dos partits disputats al grup B de Primera Catalana. Durant pràcticament tota la confrontació, van predominar les bones defenses i no e va decidir res fins als últims instants.

La primera part va estar dominada per les noies d’Agustí Calbet, concentradíssimes en defensa, però en atac es trobaven amb un mur a la porteria que ho parava quasi tot, propiciant un marcador molt baix al minut 25 de 6 a 4. Als últims 5 minuts de la primera part va baixar la intensitat un resultat al descans d’empat a vuit gols.

A la segona part continuava la mateixa tònica, bones defenses i encert a les porteries per part dels dos equips, que provocaven que continues un marcador molt baix. Tanta igualtat feia que al minut 25 el resultat era de 14 a 15, però als últims 5 minuts les jugadores de l’Ampolla van tenir més errades que el contrincant i les vallesanes es van emportar els primers 2 punts del pavelló Jordi Pitarque en les dues temporades que porta d’història el club. Tot i la derrota va destacar la lluita i motivació de tot l’equip de l’Handbol Ampolla.

HC AMPOLLA, 15 (8)
HANDBOL SANT CUGAT, 18 (8)

HC Ampolla: Lluisa Hierro (14 parades), Maria Folgueras, Lidia Zaragoza, Yaiza Ferré (6), Fani Caballé, Sandra Pallarés, Cristina Totajada (5), Judit Calbet (2), Olimpia Colomines, Aina Zaragoza, Mireia Ferré, Emma Vicente (2), Patri Cao.

Handbol Sant Cugat: Maria Estevez, Emma Puigmartí, Helena Ribó, Lola González, Marta Fernández, Djuna Modrego, Arantzazu Bueno, Martina Pablo, Àngela Álvarez, Paula de Gispert, Elisenda Freixes, Ruth Escale, Aina Fortuny, Meritxell Llopis.

Àrbitre: Mohamed El Beghdadi. Va excloure per les locals a Yaiza Ferré (40′) i Cristina Tortojada (36′) i les visitants Djuna Modrego (11′) i Paula de Gispert (44′).

Podeu veure la classificació de la 1a divisió catalana sènior femení després de la segona jornada al seu subgrup B, clicant a la imatge inferior: