IniciBàsquetDerrota del Bàsquet l’Ametlla en l’última jornada de la fase d’ascens

Derrota del Bàsquet l’Ametlla en l’última jornada de la fase d’ascens

El Bàsquet Ametlla de Mar va perdre 64-51, el dijous a la nit a la pista del líder Calafell, en el seu últim partit de la fase d’ascens a Tercera Catalana, i finalitzarà en última posició després de sumar quatre derrotes en els sis partits disputats.

Ara l’equip de la Cala, estarà pendent d’una possible reestructuració de categories per veure si la pròxima temporada juguen a categoria superior o continuen en la Tercera Territorial.

L’equip del Baix Ebre que va comptar amb el suport d’un grup d’aficionats que es van desplaçar a Calafell, van mantenir les opcions de victòria fins al descans, finalitzant el primer quart per davant amb una mínima avantatge (20-21). L’encert ofensiu no va tenir continuïtat en el segon i tercer quart, on la pressió tota la pista del Calafell, va permetre al conjunt local, situar-se per davant al marcador amb una bona renda. Al descans l’equip d’Òscar Garcia dominava per 15 punts de diferència, anotant l’Ametlla tan sols vuit punts.

Va continuar el col·lapse ofensiu en el tercer quart, una cistella de Pol Aguado, i tres tirs lliures. Van reaccionar en l’últim quart, però sense poder remuntar, i tan sols van maquillar una mica el resultat.