IniciHandbolDerrota del CHP Amposta a la pista del Casal l'Espluga de Francolí...

Derrota del CHP Amposta a la pista del Casal l’Espluga de Francolí a la Segona Catalana d’hoquei patins

ESPORTS // La segona part va resultar poc propícia per a l’Hoquei Patí Amposta, en el primer desplaçament des que s’ha reprès la competició de la Segona Catalana, perdent per 7-3 a la pista del Casal l’Espluga de Francolí. En l’anterior jornada els ampostins van tornar al campionat amb bon peu, superant per 7-3 al filial del Piera, en un bon partit. En aquesta ocasió per idèntic resultat van caure derrotats, després d’un esperançador primer temps.

Els locals van començar marcant, però el CH Amposta va remuntar amb els gols de Pau Esquerré i Robert Carles. Van tornar a empatar els locals, i de nou l’equip ampostí es va posar per davant amb una acció de Pau Estudillo. Abans del descans van tornar a empatar els locals, finalitzant el primer temps amb empat a tres. A la segona part el Casal l’Espluga va marcar dos gols en els primers 10 minuts, i el conjunt ampostí va anar sempre a remolc del rival.Ho va intentar l’equip de l’Amposta, però el porter local va estar molt encertat amb bones intervencions, mentre el seu rival va tenir més efectivitat en el remat, fins a certificar la clara victòria per 7-3.

El pròxim partit del CHP Amposta, serà el dissabte 11 d’abril, rebent al CP Cadí a les 17:00 hores.

Van jugar per part ampostina, Juan Pablo Alba, porter; Robert Carles (1); Pau Estudillo; Pau Esquerré (1); Joan Esquerré; Ferran Pons i Joan Pons.