IniciBàsquetDerrota inesperada de la Penya de l'ampostina Paula Curto

Derrota inesperada de la Penya de l’ampostina Paula Curto

AMPOSTA // El Segle XXI va sorprendre a domicili a un Joventut de Badalona que va desaprofitar una bona oportunitat d’acostar-se a un sol punt de l’equip que marca la promoció d’ascens, l’Advisoria Maresme, que també va caure de forma sorpresiva a la pista de l’Stadium Casablanca aragonés.

Semblava estar prop la victòria del bàndol local després d’un tercer quart dominat per les badalonines amb un parcial de 13 a 5, que desencallava un duel que havia restat parell fins aleshores després d’un empat a 10 amb el qual es tancava el primer quart i marxant al descans amb un mínim desavantatge de tres punts (25-28). Però el fet de creure-hi i trobar una millor selecció de llançaments als compassos finals els va permetre aixecar el resulat advers. L’ampostina Paula Curto, que va tornar a ser la màxima encistelladora del partit amb setze punts (3/10 en tirs de dos punts, 3/7 en triples i 6/17 en tirs lliures) va tenir la darrera pilota del partit per forçar la pròrroga però el seu llençament massa forçat no va trobar la cistella.

El tècnic badaloní Guillem Abelló resumia el partit “ha estat un partit molt igualat i molt disputat fins al final i la moneda ha caigut de la seva banda. Ha estat un bon partit per part nostra però que ens ha faltat una miqueta d’encert en moments claus de l’enfrontament que ens hagués pogut donar una miqueta més d’aire“, sentenciava l’entrenador que a més afegia que “hem començat per darrera però ens hem sabut sobreposar i hem remuntat, no era fàcil. Quan hem pogut donar-li la volta i anar per davant, hem jugat un pel més tranquil·les però al final no hem estat encertades en les decisions que hem pres però ho hem de fer servir per millorar i seguir creixent com a equip“.

Quan resten quatre jornades per tancar la fase regular de la lliga les verd-i-negres, amb la permanència matemàticament assegurada des de la setmana passada, continuen cinquenes amb trenta-quatre punts a dos tan sols de les places que donen lloc a disputar la fase d’ascens. El proper rival de les badalonines serà el Bàsquet Almeda, el proper dissabte a partir de les 18 hores de la tarde i jugaran sabent el resultat que hagi fet l’Advisoria Maresme que rep a casa la visita del Bàsquet Sant Josep a partir de les 12 del migdia.