IniciVoleibolDerrota intranscendent del Vòlei Roquetes a la pista del CV Olot

Derrota intranscendent del Vòlei Roquetes a la pista del CV Olot

ROQUETES // El Vòlei Roquetes ha sumat per primera vegada en aquest campionat dos derrotes consecutives. Ha estat, però, una derrota del tot intranscendent, una vegada aconseguit l’objectiu de disputar la fase d’ascens a la Superlliga-2, i ja en la recta final del campionat amb el pensament posat en aquesta competició.
Agustín Rodriguez va aprofitar el partit per donar més minuts a jugadors del planter.

Malgrat tot l’equip va competir molt bé, tenint moltes opcions d’emportar-se la victòria, que finalment es va decantar a favor dels locals, que tampoc es jugaven gaire, en el tie-break, després de la disputa de cinc sets, per un ajustat 3-2 (22-25/26-28/25-18/26-24/15-13), després de més de dos hores d’intensa lluita i bastanta igualtat.

Els roquetencs van sortir bastant concentrats i es van anotar els dos primers sets, després d’estar més encertats en els moments decisius. Semblava que el partit es podia decantar a favor seu, però en el tercer set els locals van reaccionar, i en un quart molt emocionant que s’hagués pogut decant a favor de qualsevol dels dos equips, van forçar el tie-break, que va començar amb mínimes avantatges locals, fins a posar-se els roquetencs per davant amb 6-7, provocant el temps mort del conjunt de la Garrotxa. Reacció de l’Olot que remunta per situar-se de nou per davant. Després d’alguns intercanvis els locals amb un bloqueig aconsegueixen tenir pilota de set, però una errada posterior en el saque, segueix donant vida als roquetencs.Amb el 14-13, arriba la sentència de l’Olot en el remat.

Al final el tècnic del conjunt roquetenc Agustín Rodríguez, tot i la derrota va acabar bastant satisfet “ens hem trobat un rival que ha jugat bastant bé, i el partit ens ha servit per tenir molts minuts en pista en un partit molt llarg, que ens ha permet per donar molts minuts, i en el que hem prioritzat el creixement dels més joves, pensant en el futur”.