IniciHandbolDerrota mínima del CH Amposta Lagrama a punt de sorprendre el CH...

Derrota mínima del CH Amposta Lagrama a punt de sorprendre el CH Sant Quirze

AMPOSTA // El líder va haver de patir molt per poder superar al CH Amposta Lagrama, que al municipal de Sant Quirze, a punt va estar de protagonitzar la sorpresa de la jornada, sortint derrotat pe la mínim (22-21).

L’equip ampostí va tenir una positiva posada en escena i va portar la iniciativa en el primer tram del partit amb una bona defensa, dominant al cap de 10 minuts de joc per 3-6. Van reaccionar les locals i amb empat a 7, Mateu Castellà va demanar el seu primer temps mort, però sense poder millorar un atac que bastant col·lapsat davant la defensa local. En els segons 20 minuts l’equip ampostí només va ser capaç de marcar quatre gols, i al descans marxava amb una preocupant desavantatge de 6 (16-10).

El segon temps va resultar molt igualat, amb intercanvi de gols, però en l’últim tram del partit, amb una Gemma Gàlvez molt inspirada en atac, es van reduir les diferències, i amb un gol d’Andrea Guerrero l’equip ampostí es va situar a tan sols un gol de l’empat. Amb el definitiu 22-21 i a 40 segons per al final, va arribar el temps mort local per mantenir una victòria molt sofrida del líder, davant un Amposta Lagrama que va donar una bona imatge, millorant passades actuacions.

Van jugar per part del CH Amposta Lagrama: Marta Gàlvez i Lázaro; Royo, Vila (2), Haro, Sara Alonso, Gemma Gàlvez (7), Cristina Tortajada, Yélamo, Lluna González, Bertomeu, Pagà (1), Guerrero (6), Ferré, Judit Tortajada (1), Gasca (2), Graciani (2).