IniciPoliesportiuHoquei PatinsDerrota mínima del CHP Amposta a Bell-lloc després d'anar per davant a...

Derrota mínima del CHP Amposta a Bell-lloc després d’anar per davant a la primera part

El CHP Amposta va tenir moltes opcions, però finalment va marxar de buit del pavellío de Bell-lloc. L’equip ampostí amb la baixa del porter Juan Pablo Alba, suplit pel júnior Marc Bayo, que va protagonitzar una destacada actuació, va portar la iniciativa en el primer període, tot i rebre al minut 4 el primer gol. Jordi Mirado va canviar la defensa zonal per individual amb més pressió, i els ampostins van oferir la millor fase de joc, remuntant amb els gols de Robert Carles de penal i Josep Pons.

A la segona part el joc va estar molt igualat, però els locals amb la transformació d’un penal i culminant un contraatac es van tornar a posar per davant al marcador. Va empatar Pau Estudillo, però els dos gols del B ell.lloc van complicar molt l’objectiu de puntuar per part ampostina. El gol de falta directa de Robert Carles en el tram final del partit, va donar de nou molta emoció. Els ampostins ho van intentar, però sense poder tornar a superar al porter local.

El CHP Amposta ocupa la quinta posició a la taula classificatòria amb 11 punts, els mateixos que el CP Bell-lloc que es quart, i el pròxim diumenge rebrà en partit que es disputarà a les 12:00 hores, al HC Piera que és sext a tan sols un punt dels ampostins, per tant, un dels seus rivals més directes en la lluita per la permanència.