IniciConsells esportiusDes dels jocs esportius escolars també fan crides a aturar la guerra...

Des dels jocs esportius escolars també fan crides a aturar la guerra d’Ucraïna

Els equips prebejenjamins de futbol-7 Tortosa-Ebre i Delta de l’Ebre dels Jocs Esportius Escolars del Baix Ebre van sortir dissabte passat junts al camp fent un crida pel NO A LA GUERRA a Ucraïna i per la PAU. No va ser l’únic lloc on es van veure situació similars, perquè més que mai la competició organitzada pels consells esportius de Catalunya ha volgut recordar que el seu és un esport de valors.

Fa pocs dies la mateixa Unió de Consells Esportius de Catalunya (UCEC) va fer públic el següent comunicat a favor de la pau:

ELS CONSELLS ESPORTIUS CONDEMNEM ELS ATACS RUSSOS CONTRA EL POBLE
D’UCRAÏNA

Els Consells Esportius de Catalunya, seguint en el seu posicionament en favor de la pau, condemnem els atacs militars russos contra la població ucraïnesa, que ja han generat morts, sofriment i una greu crisi humanitària amb milers de refugiats.

Els Consells Esportius estem compromesos amb la pau i la defensa dels drets humans. És per això que rebutgem, ara i sempre, qualsevol mena de violència i agressió.

Des dels Consells Esportius traslladem el nostre suport al poble d’Ucraïna, especialment a la comunitat d’ucraïnesos que resideix al nostre país, que viu des de la distància la impotència, la por, la tristor i la incertesa d’una guerra a casa seva.

Els Consells Esportius de Catalunya sempre serem al costat de la defensa de la pau i dels drets i les llibertats dels pobles i de tots els ciutadans i ciutadanes de tot el món.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 1 = 4

Últimes notícies